Бих предпочел некъде в Родопите, и форекса да спори........................$€$€$€.... ..............................
Бих предпочел некъде в Родопите, и форекса да спори........................$€$€$€.... ..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Родопите са прелестнай ми е благо долу до Огняново иначе и Рила ми е слабост а Балканът... на пътво място
![]()
под връх Чумерна имаме една приятелска къща и се събираме дружината всяка година на голямо гсп гарнизон с препиване
![]()
след 4 5 часа сън си като нов и можеш да надигнеш дамаджаната отново свеж като краставичка
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Агенциите искат повече, но реално решението е на продавача. Ако на него му се чака за по-висока цена, ще чакаПовечето минават през агенции, повечето агенции могат да кажат, ама жилищата вече са по скъпи, искайте повечеОт там и искуствено завишаване на цените, на мен ако ми кажат абе във вашия квартал продадоха апартамент в по-лошо състояние за повече пари... и аз ще поискам повече
![]()
Има още едно вълшебно кътче, водохващането на ВЕЦ Видима, но има и мечки там!Родопите са прелестнай ми е благо долу до Огняново иначе и Рила ми е слабост а Балканът... на пътво място
![]()
под връх Чумерна имаме една приятелска къща и се събираме дружината всяка година на голямо гсп гарнизон с препиване
![]()
след 4 5 часа сън си като нов и можеш да надигнеш дамаджаната отново свеж като краставичка
Наборе, отбивката Церово-Велинград го направиха супер. За софийските велможи да не берат ядове по пътищата докът навестяват именията си. Та значи автоматично по това трасе скочиха и цените. Бех се засилил да се уреждам във вилната зона на Варварски минеравни бани. За миг имотите станаха недостъпни за простолюдието.
Не е хубаво да се правят пътищата значи![]()
![]()
Toшка не съм ходил там но влезна в списъка за посещения благодаря
Забрави Варвара и банята там.Наборе, отбивката Церово-Велинград го направиха супер. За софийските велможи да не берат ядове по пътищата докът навестяват именията си. Та значи автоматично по това трасе скочиха и цените. Бех се засилил да се уреждам във вилната зона на Варварски минеравни бани. За миг имотите станаха недостъпни за простолюдието.Като искаш бани и то много - търси имот във Велинград. Не ти е чак толкова по-далеч, особенно по убавия път сега, както казваш...
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
На това му се вика маркетинг, на всякъде ни лъжат и ни правят на балами, следваме някакви измислени правила, ама то тия дето ги мислят не ги спазват, и кво излиза накрая ....Повечето минават през агенции, повечето агенции могат да кажат, ама жилищата вече са по скъпи, искайте повече От там и искуствено завишаване на цените, на мен ако ми кажат абе във вашия квартал продадоха апартамент в по-лошо състояние за повече пари... и аз ще поискам повече
строителния отрасъл кът че ли се възстановява най-бързо..
Пазарът на строителни терени в България е отбелязал най-силното си тримесечие от есента на 2009 г. насам, сочат данни на консултантската компания Forton, стратегически партньор на Cushman&Wakefield за България и Македония.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."