Колета Фицката съвсем правилно си акцентирал
върху проблема дали има потенциал за продължаване
на движението в желаната от нас позиция.
Според мен това е една от най-трудните
задачи във форекса![]()
Колета Фицката съвсем правилно си акцентирал
върху проблема дали има потенциал за продължаване
на движението в желаната от нас позиция.
Според мен това е една от най-трудните
задачи във форекса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега не знам кога, как и колко търгувате на Форекс пазара, но за мен отварянето на срещуположни позиции е неприемливо. Ако това е успешно за някои търговци, то нека го практикуватВеднъж зададена, аз сигурно съм имал нещо в предвид за да сложа СЛ някъде си. Щото случвало ми се е да затворя, за да си спестя оставащите пипсове до стопа, и пазара да обърне и да тръгне в моята посока. За туй предпочитам да пусна дублираща, противоположна, но да не коригирам вече пусната позиция! Не местя и лимита! Поради същата причина!Аз виждайки, че тренда се изчерпва предпочитам да затворя позицията си. Давам пример с графика от петък. Перфектният изход от дългата позиция е 15 пипа над цената при която аз съм излезнал. Но достигайки важно ниво на съпротива, за мен движението се изчерпва, което е и станало малко по-късно. В случая може да се търси вход за корекционна къса и дълга при завършване на корекцията.
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Незнам защо излиза малка прикачената графика. Ето тук може да се види в реален размерhttp://www.2shared.com/photo/TnCVgxsX/eurusd15min.html
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега фицката изхода там си е перфектен
особенно като се има предвид петъчния ден.
фицката търгуваш ли дългосрочно????
В смисъл оставяш ли позиции от петък за другата седмица????
Зависи от суапа, който предлага брокера за валутната двойка и отстоянието от входа, но като цяло не, не търгувам дългосрочноТова ми се случва изключително рядко, да оставя позиция за другият ден, а почти никога за следващата седмица
![]()
За суапа ясно.
Имате твърде интересен подпис.
какво е продиктувало
наличието му??????
Изчакай да се зареди изображението и ще го видиш в цял размер![]()