Ти бая дейтски го раздавадаш вече, вместо да се обясняваш кажи просто и аз защо е грешна тренд линията и след това ще ти кажа и аз какво мисля по същата графика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
виждам, цената е че е започнала да прави нови по ниски върхове и по ниски дъна при препоследния суинг (дясната част на графиката би трябвало да е низходящ тренд), но ако обърне сега преди да направи ново дъно би трябвало да е коректна. Аз имах сигнал за къси на 1 час имаше флаг и понеже не бях сигурен го пропуснах
Последна редакция от go6o78 : 24-09-2015 на 15:17
Продължаваш да се излагаш с този безмислен въпрос който ми задаваш за една лишена от всякакъв смисъл тренд линия.
Не зная как по друг начин да ти отговоря на тази глупост и то ти уж си човек който се занимава от години с това,ако наистина ме питаш сериозно направо ми обра точките да знаеш.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво наричате суинг да мога да схвана за какво говорите?виждам, цената е че е започнала да прави нови по ниски върхове и по ниски дъна при препоследния суинг (дясната част на графиката би трябвало да е низходящ тренд), но ако обърне сега преди да направи ново дъно би трябвало да е коректна. Аз имах сигнал за къси на 1 час имаше флаг и понеже не бях сигурен го пропуснах
Тя работата е пределно ясна, ама докато си мислих, че за тая почти една година има някакъв напредък май театрото е довело до регрес
Милиардерът не е чувал дори за този термин ли?![]()
L1914 (24-09-2015)
При низходящ тренд,не следва ли трендлинията да е по върховетевиждам, цената е че е започнала да прави нови по ниски върхове и по ниски дъна при препоследния суинг (дясната част на графиката би трябвало да е низходящ тренд), но ако обърне сега преди да направи ново дъно би трябвало да е коректна. Аз имах сигнал за къси на 1 час имаше флаг и понеже не бях сигурен го пропуснах![]()