![]()
![]()
Ти ли...ти ли.... После БАБА МЕЦА бил лакуму Ж.
.... Момент да помисля...Напълно е възможно 1,0922 , но чааааак утре към 21 : 00 може и да стане...
ДАВАЙ ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ !!!
ОХИИИИИИИИИИИИИИ![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (28-07-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (28-07-2015)
БАБО МЕЦО тва като кардинален ориентир нещо,,,,,,,
Обаче това утре нещо не ме кефи щото МЕЧКАДАРИТЕ
в тая жега могат да загубят ВЪТЪК и полегнат нейде.
Пък кои ги знай може и ТЕЛЕТАТА да се събират.
БАБО МЕЦО некво инфо да имаш за ония дето
сбира и води ТЕЛЕТАТА кои Е???
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
П>П>БАБО МЕЦО РЕДА РАзмисли и реши да ти спусне
минимален план за днеска до 1,0970 !!!
Ще се справиш ли???![]()
Последна редакция от REDA : 28-07-2015 на 12:38
Долар ден! Не бързайте много с късаците докато 4 часовия бар не затвори под средната на болинджера а още по сигурно при поглъщане на вчерашния зелен дневен бар. Току що се връщам от плуване и да ви кажа какво ми се случи. Направих си сутришните 2 км. и полегнах на една гладка напечена от слънцето скала на вълнолома на яхтеното пристанище. Понапече ме и ми стана горещо и реших да врътна още един чакрък преди да се прибирам. Плувам си яваш яваш и гледам някой ми намига от пясъка на дъното. Поглеждам пак и виждам че е Петър Берон. Спрях над мястото и се гмурнах ама то някъде над 2 метра и не можах да го стигна. на 3 тия път обаче го гепих и днес съм с 10 кинта напреЖ. Казват че в дълбините на Световния океан се крият богатства за над 3.5 трилиона долара. Еееееееееееее вече са със 6 долара по-малко.....![]()
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
REDA (28-07-2015)
мойто таргет на 1.1007.................
РЕДА май прекалено лакум стана напоследък ................
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (28-07-2015)
REDA (28-07-2015)
masta (28-07-2015)
Тя лакумията е повсеместна тук...така че не се свени.![]()
БАБО МЕЦО унасяш сЪ!!!
Имаш само две трудни числа до 1,0970 !!!
Ето ги 1,1015-1,0998 !!!
Дето се вика само два пъти ще махнеш
с лапа и готово !!!)
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИ !!!
П>П>Айде,,,БАБА МЕЦА е РАЗКЕКЕРЧИХА .![]()
Последна редакция от REDA : 28-07-2015 на 16:01