явно обаче канадците са доста по-гостоприемни , отколкото американци
призовават само за приемане набежанците , но нито един не е отишъл на тяхна територия
явно обаче канадците са доста по-гостоприемни , отколкото американци
призовават само за приемане набежанците , но нито един не е отишъл на тяхна територия
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
kypa (07-04-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
Аз не сйм попаднал на нито 1 коментар новина че са приели а и какво са 1000 душна фона на милиона в Германии още хиляди които са пръснати по други европейски държави
kypa (07-04-2017)
То в интерес на истината аз също не съм чел черно на бяло за това никъде, но от някакви новини слушах за такава цифра. Може да се окаже, че това са роднини на вече заселили се в САЩ сирийци...
Както и канадците направиха - повечето от приетите имат роднини вече в Канада, така че има и кого да разчитат за напътствия поне...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
kypa (07-04-2017)
Бе то ако е само до сирийците с мед да ги намажешТо в интерес на истината аз също не съм чел черно на бяло за това никъде, но от някакви новини слушах за такава цифра. Може да се окаже, че това са роднини на вече заселили се в САЩ сирийци...
Както и канадците направиха - повечето от приетите имат роднини вече в Канада, така че има и кого да разчитат за напътствия поне...
Ма от къф зор идат авганстанци иракчани пакистанци че и сан докуз негър от судан и африка
те какво общо имат с войната в Сирия
комай цялата "арабска пролет" се изтърси в Европата на баба Меркел на дупето
Сега нали в Либия е демократично
Да заградят едно парче от пустинята и който няма документи и не може да докаже къф е и от къде е ,вътре на пясъка да гризка камънчета
Много бързо ще се разбере кой от къде е и много бързо сам ще се върне там от където е дошъл![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (07-04-2017)
Истината е: който забърка попарата да си я сърба, но това няма да стане!Бе то ако е само до сирийците с мед да ги намажеш
Ма от къф зор идат авганстанци иракчани пакистанци че и сан докуз негър от судан и африка
те какво общо имат с войната в Сирия
комай цялата "арабска пролет" се изтърси в Европата на баба Меркел на дупето
Сега нали в Либия е демократично
Да заградят едно парче от пустинята и който няма документи и не може да докаже къф е и от къде е ,вътре на пясъка да гризка камънчета
Много бързо ще се разбере кой от къде е и много бързо сам ще се върне там от където е дошъл
kypa (07-04-2017)
kypa (07-04-2017)
Канадското правителство ще отпусне 8,1 милиона канадски долара (6,1 млн. американски долара) в помощ на украинската полиция, предаде БГНЕС.
Явно хохолското лоби в Канада добре си върши работата. В Канада живеят повече от 1 милион и двеста хиляди украинци...
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/kana...ws_566069.html
© Actualno.com
kypa (07-04-2017)
По този начин нито някакви социални им гарантират, нито лагери ще строят и охраняват. А ще се интегрират много по бързо отколкото в гетата на европа.То в интерес на истината аз също не съм чел черно на бяло за това никъде, но от някакви новини слушах за такава цифра. Може да се окаже, че това са роднини на вече заселили се в САЩ сирийци...