Сега съм си поръчала корейска козметика с кленов сироп.
За първи път видях да се слага и в мазилата Любопитно ми е.
Сега съм си поръчала корейска козметика с кленов сироп.
За първи път видях да се слага и в мазилата Любопитно ми е.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нерегистриран (2), kypa (21-09-2018)
Поръчай си корейски шийт маски за лице много са добри...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), kypa (21-09-2018)
Аз пък една курейска рецепта за кисело зеулльие видях, мисля нея да пробвам.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (21-09-2018), presptc (22-09-2018)
Ти коя ползваш ?
Тази много ми я хвали една позната ,аз не съм ги пробвала .
https://www.kbeauty.eu/почистващи-води-лице/
Мощно торнадо удари район на канадската столица Отава, съобщава Си Би Си. Стихията рани най-малко 30 души, разруши десетки къщи и остави близо 150 000 домакинства без електричество. Най-малко петима от пострадалите са в тежко състояние. Те са били ранени от падащи отломки.
Мда...по-рано торнадо ставаха по на юг от нас - в щата Вермънт и щата Ню Йорк, но тази година плъзнаха и на север...Това вчера е било много яко - гледах как жена лети в кола, снимайки от вътре с телефона си...
Дано не повтаря...
Прочети още : https://www.actualno.com/america/tor...ws_696030.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
presptc (22-09-2018), Нерегистриран (1)
фафе, нямам тайни в корейската козметика, цяло състояние съм оставила по сайтовете, само корейски парфюми не съм пробвала, но едва ли ще го направя, прекалено много европейци ме изкушават.
Борко пазарджика, това не е почистваща вода за лице, прочети си линка, който си дала, доста е неточен, ама за навлизащи в дебрите на таз козметика и не владеещите ангийски става, а и в него пише че се слага на почистено лице.
Тази марка е известна, защото се продава и в Сефора.
А корейското кисело зеле- кимчито не е лошо, ама малко лютичко идва за моя вкус оригинала.
Бибко, важното е до теб не достига урагана
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Радвам се че е така, защото си мисля че са едни от най-качествените/ говоря за бялата козметика /която аз също ползвам...
Виж парфюмите... там е друго.
Доказани Европейски марки плюс някои нишови... Зависи от настроението...
И аз сутринта чух за някакъв ураган в Щатите ,но само като анонс по новините...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (23-09-2018)
Щом видеото е стигнало до теб, значи че жената е оцеляла, надявам се, и вероятно е получила тлъст хонорар за него.Мощно торнадо удари район на канадската столица Отава, съобщава Си Би Си. Стихията рани най-малко 30 души, разруши десетки къщи и остави близо 150 000 домакинства без електричество. Най-малко петима от пострадалите са в тежко състояние. Те са били ранени от падащи отломки.
Мда...по-рано торнадо ставаха по на юг от нас - в щата Вермънт и щата Ню Йорк, но тази година плъзнаха и на север...Това вчера е било много яко - гледах как жена лети в кола, снимайки от вътре с телефона си...
Дано не повтаря...
Прочети още : https://www.actualno.com/america/tor...ws_696030.html
© Actualno.com
Bibco (23-09-2018), borkooo_pz (23-09-2018)
Ето тук снимки и видеа от торнадото в петък:..............
https://www.theweathernetwork.com/ne...-storm/112859/
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
borkooo_pz (23-09-2018), Нерегистриран (1)
Американският президент Доналд Тръм потвърди, че е отказал да се срещне с канадския министър председател Джъстин Трюдо в кулоарите на Общото събрание на ООН обяснявайки, че Отава заплашва Вашингтон "много лошо".
https://www.actualno.com/america/try...ws_696737.html
По канадските телевизии също показаха как Трюдо са мъчи да влезе в разговор с Тръмп, който даже не се и надигна, а само леко се обърна да види кой е, но така и не отговори...
Пълен таш..к!
Нерегистриран (1)