Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (20-04-2016)
е ми навъртай се по често в темата за кучето и ще разбереш няколко страници назад има пдф файл ако ти е интересно да се запознаеш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (20-04-2016)
ще го погледна............l......................................
klgjlgjlgjlgjlglgjlgjlgjlgjlgjlgjlgjlgjlgj
kypa (20-04-2016)
ам аз затва да се замерва в един часа кат отвааря понеделника не ми е симпатично нещо ,
наи неясната сесия е тая първата за паунда и долара ...
затуи 8 наи удачно кат че ли ,да влиза ордера след 11 ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
kypa (20-04-2016)
е объърках се малко матриалае в темата - технически стратегии за търговия
kypa (20-04-2016)
освен тва и гаповете така се избегнат дет викаш ,
щото се бърка пазара, кат даде 50 60 пипса гап обикновено после връща ....![]()
kypa (20-04-2016)
то това дето трябваше да се вземе като профит най вече по стратегията Ва-банк влезна в гаповете
за фърсттрайка ще се наложи промяна в параметрите все пак стратегията е на пенсионна възраст и пазара търпи промени
----------
стопа ми е на 1.4210 по фърстстрайка оцеля на милиметри дет се казва ай вече да тръгва надолу![]()
kypa (20-04-2016)
ам за страика съм я измислил вече щот на ханса прилича много ...
значи , база 8часа нашо време ,затваряне или петък 10часа или по рано при 300 пипса профит ....
след 100 пипса в посоката стоп на нула ...а и по хаиляшка стратегия не съм чувал между другото ....![]()
kypa (20-04-2016)
е то нали аз отначало бях се объркал при превода и точно 8-9 часа поставях началото после се оказа че трябвало като отвори пазара
4-ри седмици я наблюдавах скъса се да печели минмум по 220 пипа на седмица като я пуснах на реал първата взех 80 пипа втората и третата по 1 пип и сега вече иска и стопа да вземе
каръщина![]()
kypa (20-04-2016)
ем да ,тамън си викам добре са го измислили да прескочат азиатската и да замерят преди първото отваряне на Европа и то грешно излезе ....е то нали аз отначало бях се объркал при превода и точно 8-9 часа поставях началото после се оказа че трябвало като отвори пазара
4-ри седмици я наблюдавах скъса се да печели минмум по 220 пипа на седмица като я пуснах на реал първата взех 80 пипа втората и третата по 1 пип и сега вече иска и стопа да вземе
каръщина
ма няма ,грешката е вярна дет има един лаф ...![]()
kypa (20-04-2016)