Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо да не може 100%Възможно е но защо да са 100%
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм докарвала и 1000 % на месец, сигурно и толкова на брой бяха сделките, успеваемостта на къси и дълги беше към 85 %. Но после ме домързя нещо и рекорда не се повтори. Всичко това беше движено от доста алчност, разбира се, не ми се наложи да се "справям" с нея, тя се справи с мен.![]()
... умерена и премерена алчност имам предвид. ако не беше такава със сигурност щях да закъсам - всичко прекалено е вредно както знаем.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Значи, съгласна съм, че може да има и полезна алчност, ама аз говорех за ограничаването и справянето с вредната алчност, че няма да го докарам до 100%, а не за проценти печалбаАз съм докарвала и 1000 % на месец, сигурно и толкова на брой бяха сделките, успеваемостта на къси и дълги беше към 85 %. Но после ме домързя нещо и рекорда не се повтори. Всичко това беше движено от доста алчност, разбира се, не ми се наложи да се "справям" с нея, тя се справи с мен.![]()
... умерена и премерена алчност имам предвид. ако не беше такава със сигурност щях да закъсам - всичко прекалено е вредно както знаем.
![]()
![]()
E, то и аз споменах - 85% от сделките бяха печеливши според отчета, но това не е важно. Важно е от много алчност да не нулираш или завършиш без печалба, че доста такива случаи и тук съм виждала - покрай мечтите да направят големия удар влизат с "фул акаунт" и се налага първо минават през фалита, после през печалбата (при следващия бонус).![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
алчността трябва да и се наслаждавамеа за определяне на входове и изходи трябва да има конкретни правила дето да не зависят пряко от нея
разделяй и владей демек
![]()
за входа на сделката не е фатална алчността но за изхода там вече много мръсно шушне![]()
Осъзнаването ,че трябва да се държи под контро е все пак стъпка напред
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тези извлечения където пише 80%+ и няколко стотин процента на месец им липсват няколко параметъра - моментен дроудаун, р:р и наличие или не на стоп. Тези трите ако не са добре се преквачва твърдо в графа хазарт като дали ще стане още веднъж или ще стане ама наобратно ще зависи от късмета кой месец хванеш![]()