е то да слипват постоянно - колко да е постоянно - ако повече от месец ги търпиш и им плащаш то вече прилича вече на "ами от три пъти става ли се?"![]()
е то да слипват постоянно - колко да е постоянно - ако повече от месец ги търпиш и им плащаш то вече прилича вече на "ами от три пъти става ли се?"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не беше така палавникоС
ех момче, върна батя си 10 години назад.... да ти кажа ли какво си направил , в продължение на 15 секунди ти е трябвало да вземеш решението да натиснеш бай, понеже си видял че на **cm-ма цената е изкъртила монитора, а на бенча е замръзнала, дори не бих се учудил дори ако не си влязъл като Алфонсо с патентованото от него олин
.... след като си се уверил че са ти приели на магия поръчката си изключил всичко: компютри момпютри, телефоните също и се се покрил дълбоко в кварталната бирария на сянка, така че дори и Сикрет сървиз да не може да те намери, докато не осребриш чека ,,,, нали така беше палавнико
Защото БенчМарк Финанс си имат клауза с която, ако те изпратят е-мейл без значение дали си го получил се водиш уведомен.Ако са искали да ме уведомят са щели да го направят по е-мейл и да си избършат крадливите ръчички. Ако БенчМарк ме бяха уведомили веднага за свинщината и се бях съгласил, аз пак щях да съм на брутален плюс и печалба защото тренда си продължи дни след това. Но когато след един час отворих и видях, по-точно НЕ видях печелившата си сделка незнаех какво става. Първо помислих да не съм аз затворил, после се загледах и видях, че поръчката е затворена от брокер. В този момент последното нещо което щях да направя е да отварям нова сделка при брокер който се държи толкова неадекватно. На другата сутрин си изтеглих 99% от парите по рингс. И те така. Ако някой ме бЕше попитал какво ми е мнението за БенчМарк Финанси преди месец щях да кажа, че са номер 1. Сега не очаквай да го направя.
Междувпрочем ,прави ми впечатление, че взимаш страната на БенчМарк, първо ми обясняваше как нямало смисъл да ги съдя, сега ме набеждаваш в някаква далавера !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тнавремето имаше хора, които още пишат из форумите, дори единия със сигурност е тука в този форум, които се опитваха да дялкат брокера си в подобни ситуации, дори последно май Желев с Варчев имаше някаква заигравка от подобен характер. е те това са инциденти, докато умишлено ако те слипват и рекотират без какъвто и да е повод е това вече не е инцидент.
то и отделна тема имаше в другия форум . ама като не ми е в крувната група , не съм се заглеждал даже ......... арбитраж ли беше ......... Станчо наистина имаше заигравка
![]()
Комърджи, ама ти да не се окажеш агент под прикритие на Бенча, чу се, че четат от балкончето, не пишеш грам и изведнъж развиваш бурна активност само в тая тема
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
спреда няма как да не е голям по време на новини, за да може да те пласират на сигурно, дори аз ако бях брокер директно щях да отварям от поне 70-80 пипса спреда, е разбира се тъй ще нацелвам и плитките стопове в този обсег, но моите клиенти така ще се научат да търгуват, нещо като при експеримента на Павловло щеше да се получи, като светне долу в ъгъла 15:25 до 15:40 - значи котлона е включен и пари демек нестава за пипане, след 15:40 вече котлона изключен и става да си играеш с него .... нали знаеш за експеримента на Павлов, малко е примитивно, но щом един човек за години наред не е способен по цивилизован начин да разбере какво не трябва да прави, значи малко на по примитивно ниво трябва да му се обясни.
----------
............ да, хвана ме, след даскала, сега реших да съм агент![]()
Ехаааааааааа,спреда няма как да не е голям по време на новини, за да може да те пласират на сигурно, дори аз ако бях брокер директно щях да отварям от поне 70-80 пипса спреда, е разбира се тъй ще нацелвам и плитките стопове в този обсег, но моите клиенти така ще се научат да търгуват, нещо като при експеримента на Павловло щеше да се получи, като светне долу в ъгъла 15:25 до 15:40 - значи котлона е включен и пари демек нестава за пипане, след 15:40 вече котлона изключен и става да си играеш с него .... нали знаеш за експеримента на Павлов, малко е примитивно, но щом един човек за години наред не е способен по цивилизован начин да разбере какво не трябва да прави, значи малко на по примитивно ниво трябва да му се обясни.[COLOR="Silver"]
Сипа им с големият черпак на новинарите![]()
Двама сме![]()
![]()
Моите дивиденти са, че не ми зачитат губещите сделки(затова 100-то да не се чуди защо не пускам графики със загуби)
![]()
![]()
Абре анонимниятне си ли попадал на "бъгове" та питаш? аз лично не съм имал анулирани поръчки от тях а слипнати преди години, и трябва да ти кажа че са ми възстановявали пропуснатите ползи, понеже ясно се виждаше от логовете какво съм искал да направя и те какво са направили, говоря ти при по динамични ситуации без каквито и да е критични новини. Дори хората ме търсиха да ми ги върнат - аз бях любезен и те бяха любезни - ако съм се държал като дивак не знам как щяха да реагират..... значи те специално имаха ужасен период когато преминаваха към **cm от не мога да сетя кой беше, после всичко се оправи, после пак се развали но не чак толкова, и съдейки по наблюдаваната от мен цикличност, нищо чудно на качеството на услугите на който и да е брокер от подобен ранг да влияе и разположението на звездите спрямо планетите
Симпатичен Български брокер. Осигуряващ: комуникация на родния ти език, офис в родния ти град, трансфери на средства почти безплатно , теглене на брой до 5000 лева без предизвестие на место в офиса им все плюсове. Ако си пораснал за нивото му отиваш директно на следващото ниво.
По интересното това сделката на живота ли се явява за Джин или има и други такива тлъсти сделки с Бенча.... в смисъл добре е да разграничаваме инцидентите от нормалната действителност ... това че стават катастрофи, аз да не ходя до софия с кола ли, или ти друго ще ме посъветвашКолко ти плащат в Бенча, голям си рекламен агент
Още малко ще ме изкараш престъпник, че Бенча са ме резнали с няколко хиляди долара
Ти какво предлагаш ? Да им се извиня ли ? Или викаш, какво са 7-8 000 долара за наШта фирма
Ми кът си такъв бабаит да ти давм една банкова сметка да ми ПОДАРИШ едни 8 000 долара, а аз ще пиша по форумите колко са добри Бенчмарк.
Относно симпатичният брокер за който говориш, в момент съдят български трейдър за 6 цифрена сума. В другият форум има подробности. Като ги прочетох се отвратих. Понеже делото сигурно ще се проточи доста, а Бенча едва ли ще си получат парите и сега правят мизерии на всички трейдъри, за да си избият загубите. ОЩЕ ЛИ СА ТИ СИМПАТИЧНИ ? На теб сигурно, ако работиш там, на мен като трейдър хич не са ми симпатични и ще пиша жалби за всяка възможна институция и ще ти търся правата. А ти продължавай да плашиш хората във форума колко е страшно да си търсиш правата, колко е скъпо, как нямат шанс срещу фирма с цял правен отдел. Работил съм животозастрахователна компания, юристите бяха два пъти повече от всички останали служители и ГУБЕХА МНОГО ДЕЛА, по простата причина, че закона беше на страната на клиентите.
най добрите ми съветници са моите критици - запиши си го и ти позволявам да ме цитираш когат си искашНе беше така палавникоЗащото БенчМарк Финанс си имат клауза с която, ако те изпратят е-мейл без значение дали си го получил се водиш уведомен.Ако са искали да ме уведомят са щели да го направят по е-мейл и да си избършат крадливите ръчички. Ако БенчМарк ме бяха уведомили веднага за свинщината и се бях съгласил, аз пак щях да съм на брутален плюс и печалба защото тренда си продължи дни след това. Но когато след един час отворих и видях, по-точно НЕ видях печелившата си сделка незнаех какво става. Първо помислих да не съм аз затворил, после се загледах и видях, че поръчката е затворена от брокер. В този момент последното нещо което щях да направя е да отварям нова сделка при брокер който се държи толкова неадекватно. На другата сутрин си изтеглих 99% от парите по рингс. И те така. Ако някой ме бЕше попитал какво ми е мнението за БенчМарк Финанси преди месец щях да кажа, че са номер 1. Сега не очаквай да го направя.
Междувпрочем ,прави ми впечатление, че взимаш страната на БенчМарк, първо ми обясняваше как нямало смисъл да ги съдя, сега ме набеждаваш в някаква далавера !!!
други такива сделки имаш ли при тях?
----------
ми що тогава си бил клиент на Бенча, така и неразбрахАбре анонимниятКолко ти плащат в Бенча, голям си рекламен агент
Още малко ще ме изкараш престъпник, че Бенча са ме резнали с няколко хиляди долара
Ти какво предлагаш ? Да им се извиня ли ? Или викаш, какво са 7-8 000 долара за наШта фирма
Ми кът си такъв бабаит да ти давм една банкова сметка да ми ПОДАРИШ едни 8 000 долара, а аз ще пиша по форумите колко са добри Бенчмарк.
Относно симпатичният брокер за който говориш, в момент съдят български трейдър за 6 цифрена сума. В другият форум има подробности. Като ги прочетох се отвратих. Понеже делото сигурно ще се проточи доста, а Бенча едва ли ще си получат парите и сега правят мизерии на всички трейдъри, за да си избият загубите. ОЩЕ ЛИ СА ТИ СИМПАТИЧНИ ? На теб сигурно, ако работиш там, на мен като трейдър хич не са ми симпатични и ще пиша жалби за всяка възможна институция и ще ти търся правата. А ти продължавай да плашиш хората във форума колко е страшно да си търсиш правата, колко е скъпо, как нямат шанс срещу фирма с цял правен отдел. Работил съм животозастрахователна компания, юристите бяха два пъти повече от всички останали служители и ГУБЕХА МНОГО ДЕЛА, по простата причина, че закона беше на страната на клиентите.![]()
Добре приеми за момент, че не съм индианец...Виж каква е сигуацията, имам аз сметка в бенча и си търгувам година всеки ден, знам отлично какво се случва редовно по време на новини. След това идва един месец от който спредовете изведнъж започват да стават двойни и тройни на това което съм свикнал и аз отварям още две платформи за да видя какво се случва. И какво се случва, голям чужд брокер и актива спреда не прескача почти никога 18 (толкова беше и на бенча години наред), а в същите моменти бенча праска по 30-40-45-50 спредове.
Какъв трябва да ми е извода сега? Че пазара се е променил тотално за последните няколко месеца или че може би брокера се е променил леко? В интерес на истината фокусите започнаха някъде след краша със швейцареца.