Като значение знам какво означават, но в същото време не ги знам какво означаваттъй де тъй ............. манипулация с емоции в една или друга посока с всичко останало
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...B7%D1%8A%D0%BC![]()
Нещо като да казваш на едно малко дете "не пипай ще се опариш", ама то като не се е парило няма как да знае какво е да се опариш
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мен вярата им в Аллах е един вид оправдание за безчинствата които правят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама те така си говорятНе си ли виждал араби... и те често ползват реплики с Алах, като да кажеш "Я да видиш ти" , "стой та гледай", ей такива части от речта си имат и те, и Алах е въвлечен в тях, та те така си говорят, а ние така го тълкуваме
![]()