Ами то член/ка ...като доктор/ка ...професор/ка...
Може и в м.р. да се каже в случая![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (07-06-2015)
ми . чакай да учредим сдружението - '' трейдъра/шаран '' добре ли звучи ..... с девиз ''един мандат , два живота''.........
----------
в мъжки род м ама с това подсъзнание , да не объркаме посоката на мислите![]()
Един мандат ...три живота ..да оправим и внуци ако е възможно.
Пък по- натам да сеи мислят те![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в този ред на мисли http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4681334
п.п. иначе се пошегувах и очаквах, че със доказателства ще разсееш моите съмнения![]()
![]()
Левски , хич не ми пука ка ще ме наричате член или членКА...
А това ецитирам: жена летец -леткинЯ
Аз НЕ съм еманципирана ...и съм ЗА -мъжът да се грижи за жената
Щот съм лигла..
От друга страна пък съм пич-КА
L1914 (07-06-2015)