"кът печелим - печелим за уитхдрауал, кът загубим - губим само бонуКса"![]()
![]()
туй требе да е мотото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"кът печелим - печелим за уитхдрауал, кът загубим - губим само бонуКса"![]()
![]()
туй требе да е мотото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa, да и това правим, живота е по-спокоен, и за загубата не ни пука, но и печалбите си ги бива![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От утре бенчмарк стартират нов конкурс...с награда 1к лв за 1-во място...която се дава на ръка, не се захранва сметка с тях
Мисля, че е добре за тези които са на демо като мен
Може да се регнете на сайта на брокера секцията с метатрейдър
Успех на включилите се![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Айде народе, включвай се
http://metatrader.benchmark.bg/_521.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доста е скромна наградата този път,преди правеха конкурси от рода на 5-10000 лв награден фонд![]()
Добра вечер!Аз съм новобранец във форекса,досега само на демо затова ще се регистрирам в този турнир.Дали ще е проблем че ще се опитам да науча нещо от вас и вашият форум?
Не се занимавай с бенча
преди няколко години имаше голям цирк с един от техните конкурси, ама беше с реални кинти, първия си беше прелял сметката, а ако не бяха били камбана участниците, можеше и да мине метър.
Как да си вкарам демоакаунта при тях? Трябва ли да се регистрирам преди това в сайта им? Дайте малко повече инфо, досега несъм се регистрирал.
Вече се регистрирах, сега на платформата има ли нещо специално което трябва да се направи?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Апостола на форума трябва да си го сложи на подписа, да го знае всеки."кът печелим - печелим за уитхдрауал, кът загубим - губим само бонуКса" туй требе да е мотото![]()
така е, това се казва девиз... и само напред........................