Тарикати...ама аз се чудя как още хората ходят на плаж, на море тук като всички знаят че в него се вливат всички отходни тръби. Да давам пари, за да се къпя в л...а!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо не си разбрал колега, това са.....кафяви акулиАтракция за туристите, къде другаде могат да видят такива в морето където се къпят
34ф гх
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз попаднах на статия за 10 лв такса път до плажа..
Туристи били дърпани и блъскани на входа към плажа Силистар, защото отказали да платят по 10 лева, за да стигнат до морето по пътя, минаващ през частен терен, съобщи Нова телевизия.
До вчера, за да стигнеш до плажа по този път, таксата била 5 лева. Събирала ги частна охрана, назначена от собственика на терена. Тази сутрин обаче сумата скочила двойно.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2015/07/...sa-vhod.270478
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Нов почин въвеждаме на всеки камък и пътечка касиер
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
значи 10 лева такса път, 10 лв. такса хавлия и 50 такса чадър.. ми то ми трябват 70 лефа само да стигна до плажа ве..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Тъй де и после ти викат обичай родното, пък беломорието пълно с нашенци
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
поредните самозабравили се боклуци......................
/////////////////////////////////////////////
е нормално за помиярска държава , всеки мже да прави каквото си искаи аз попаднах на статия за 10 лв такса път до плажа..
Туристи били дърпани и блъскани на входа към плажа Силистар, защото отказали да платят по 10 лева, за да стигнат до морето по пътя, минаващ през частен терен, съобщи Нова телевизия.
До вчера, за да стигнеш до плажа по този път, таксата била 5 лева. Събирала ги частна охрана, назначена от собственика на терена. Тази сутрин обаче сумата скочила двойно.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2015/07/...sa-vhod.270478
това ми напомня за "мутренските години" през 90-теи тогава имаше подобни изпълнения