ЗЛАТЮ се сиииипе кат първия сняг)
И тва ми дава вяра в Доларя .....
Че неска тва с Еврото беше друсанье на маЕмунье)
ЗЛАТЮ се сиииипе кат първия сняг)
И тва ми дава вяра в Доларя .....
Че неска тва с Еврото беше друсанье на маЕмунье)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предлагам сделка, поне 500 пипа да качи еврака, че имам плащане в долари в края на месеца, пък после го правете каквото искате
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
уоуу.. злато на 1090.. какво правите колеги.. защо така го сривате.. напълно ще ме откажете от него.. (имах една унция и я затворих)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (24-07-2015)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Две трети са прибрани не я мисли..................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
на 30 мин графика се заформя може би глава с рамене.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (24-07-2015)