Златото стигнало 1166 тази нощ, брей?
И пак паднало. Много се раздвижи напоследък.
Златото стигнало 1166 тази нощ, брей?
И пак паднало. Много се раздвижи напоследък.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми да - нямах намерение да пускам сделка и не очаквах чак така да се засили без грам корекция по нощите, но като те видях теб.... Ми кво - нищо фатално не е станало - стоп не съм слагала - сега една добавка от връхчето и ще стане муцка - това е такова ниво, че колкото и да се сили няма да се изсили повече без корекция тук - затваряне поне на 0 ми е гарантирано, а не се знае и дали повечко няма да пусне.
Поне до 1154,50 ще слезе.
----------
Е как го разбра, че това е връхчето))
Че то чак ся му проличава)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предполагам, че сега при този тънък пазар някой е
решил да прибира печалби и затова се получиха тези колизии при златото.![]()