Хаха, признавам, това не го бях чувалаДопада ми. Не е мързел, просто цяла седмица не си показах носа навън... И бях заета с графики и форуми. (angel)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много труд си даваш. При преписването, единия не е разбрал какво иска да каже другия автор. И се е опитал малко да го преиначи, да не е съвсем дословно преписано.
Опита най-добре учи!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да добре убедихте ме така е.Но все пак е по добре да се измисли нещо ново,зощото по този начин пазарът може да се доразвие-например някоя идея да се доизясни и развие-същото еИ какво като повлияе ?
Ти смяташ, че сам ще се справиш по-добре ли ?
Мислиш, че тепърва да научаваш и разбираш основните пазарни зависимости изследвани и онагледени от хора отдали живота си на това е по-добър вариант ?
Когато нещо е вече направено, ти нямаш полза да го правиш втори път, но имаш огромната полза директно да го усвоиш и пригодиш към начина по който ти ще действаш.![]()
Ха ха... за малко да те пропусна
Както съм я подкарала да взема да ти събера отзад напред и да издам некое томче
Само да нахитрея ...това е идея ...целнала съм се къде Линда Рашке, да знаеш ...
За да се доизясни и развие някоя идея,значи трябва да си я взел отнякъде,т.е да си я прочел.Ако само разчиташ на мислене,то може с месеци да мислиш и накрая измисленото от теб да е написано в някоя книга за начинаещи.Друг е въпроса ако си новатор в някоя област която съвсем я няма,но пак трябва да стъпиш на знанията на предишните.
Аз ще ти нося куфарите! Да не се възгордееш много и да ни забравиш. Къде така?
Прав си то и аз отначало си мислих, че мога да бъда някой уникален. Седиш и мислиш какви ли не стратегии с индикатори с незнам си какво после четеш книга намираш подобно. После идва момента, че няма смисал повече да си губиш времето. Както се казва пазара го има преди нас и ще го има след нас , някои хора са отдали по 40 50 години от живота си и отново имат губещи зделки. Ние няма да сме тия дето ще намерят свещения грал в търговията и все пак топлата вода е открита ние няма да сме първите. Затова хареса ли ви нещо прикрепвате се към него и свикваш кога ще дава отрицателни сигнали кога не слагаш си правила и търгуваш.За да се доизясни и развие някоя идея,значи трябва да си я взел отнякъде,т.е да си я прочел.Ако само разчиташ на мислене,то може с месеци да мислиш и накрая измисленото от теб да е написано в някоя книга за начинаещи.Друг е въпроса ако си новатор в някоя област която съвсем я няма,но пак трябва да стъпиш на знанията на предишните.
Да, Ангеле. Само че трябва да се ориентираш какви да са правилата, с какво да са съобразени и после да се научиш да си ги "слагаш". А всичко това отнема време, лутане по графики, четене... Трябва хем теория, хем един вид практика, за да ги усетиш нещата малко или много. Аз пак ще повторя, че Марк Дъглас е един от първите дето прочетох и сега пак чета "Търгуване в зоната" - няма я на бг, но е за психологията на трейдъра, и мисля, че е доста полезна. Всички останали дето съм взимала и са ми попадали ги чопля оттук оттам и всяка една ме кара да се върна или обърна към друга, дали към стара или нова.... и става някакъв омагьосан кръг - индикатори, вълни, прайс екшън... и всичко е оттук-оттам и донякъде... Така че според мен малко психология, малко въведение и после засядаш пред графиките... и като започнеш постепенно да се ориентираш, сам ще се насочиш към останалите четива.
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Тука става сложно.Каквото и да решиш има най-различни последствия и трябва да се тестват.Сигналите, филтрите, часовете на търговия,всеки елемент си има страшно много варианти и съвсем не всички са печеливши.Да, Ангеле. Само че трябва да се ориентираш какви да са правилата, с какво да са съобразени и после да се научиш да си ги "слагаш". А всичко това отнема време, лутане по графики, четене... Трябва хем теория, хем един вид практика, за да ги усетиш нещата малко или много. Аз пак ще повторя, че Марк Дъглас е един от първите дето прочетох и сега пак чета "Търгуване в зоната" - няма я на бг, но е за психологията на трейдъра, и мисля, че е доста полезна. Всички останали дето съм взимала и са ми попадали ги чопля оттук оттам и всяка една ме кара да се върна или обърна към друга, дали към стара или нова.... и става някакъв омагьосан кръг - индикатори, вълни, прайс екшън... и всичко е оттук-оттам и донякъде... Така че според мен малко психология, малко въведение и после засядаш пред графиките... и като започнеш постепенно да се ориентираш, сам ще се насочиш към останалите четива.
Не само, че не са всички печеливши, ами и печелившите не са печеливши за всеки ... Бе много е сложно, докато си хванеш пътеката... Но все си мисля, че идва моментът, в който някак си несъзнателно си поемаш по една пътечка и започваш да си я утъпкваш и се чувстваш комфортно по нея, образно казано!
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett