Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (26-07-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фейки и пин бар,но за на доло,обаче......възходящ тренд,по добре да не бараш)))))))))))))))))))))))))
----------
И на мен ми се ще да се метна,но за момента ще гледам,корекцията!!!
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
Това фибо е по- интересноАко опънем фибото от този минимум, може и да корегира до 38.2,даже малко под него.Но все пак аз не съм много веща по фибото.
https://charts.mql5.com/8/420/usdcad...ades-plc-2.png
![]()
Emil Enchev (26-07-2015), Eli2356 (26-07-2015)
SaTrApA (26-07-2015)
Сел от 1.3023. Стоп 10пипса. Ако иска![]()
...................
Не,бате,нещо не го виждам добре аз,чакам все още)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО