Да търся го и ще го намеря...дори да се катеря и пълзя ...ще се преборя с нещата дето ми пречат !
Не искам да изглеждам неблагодарна, че някой искал да ми даде ...но нямаше как ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
daniwin, не съм нито някой гений нито някой смахнат че да търгувам на празна графика. Японските свещи ги знам и графиките ми са на тях. Просто за друго питах. Незнам доколко ти си запознат но има определени формации на свещите които са индикатор за обръщане на тренда, за неговото продължаване . Примерно ти наясно ли си какво е чук, обърнат чук, харамии,дожи.Ако не си просто не ми отговаряй
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мълчи по-добреdaniwin, не съм нито някой гений нито някой смахнат че да търгувам на празна графика. Японските свещи ги знам и графиките ми са на тях. Просто за друго питах. Незнам доколко ти си запознат но има определени формации на свещите които са индикатор за обръщане на тренда, за неговото продължаване . Примерно ти наясно ли си какво е чук, обърнат чук, харамии,дожи.Ако не си просто не ми отговаряй![]()
Благодаря greedforsuccess. А по едно време ме бе отчаял, и мислех да зарежа всичко!Ми даАма ама който е гледал Н4.
Извинявай, явно сутринта не съм те разбрал. Има си да, но като видях и, че последните барове са 40-50пипсове и директно я махнах понеже вход на Н4 би бил неуместен с толкова голям стоп ако се влиза по него фрейм и не обърнах внимание какво има. Но си има 1-2-3 да, С вход от по-нисък фрейм нямаше да се набълбукаш. Или най-малкото щеше да излезеш поне на нула.
Може нагледно да се покаже на останалите. Мисля че така най-добре се възприема!
сподели какво те тормози.ама ясно и просто.може да помогна.и мене не ма разбират по принцип.и знам какво е.
три въпроса:daniwin, не съм нито някой гений нито някой смахнат че да търгувам на празна графика. Японските свещи ги знам и графиките ми са на тях. Просто за друго питах. Незнам доколко ти си запознат но има определени формации на свещите които са индикатор за обръщане на тренда, за неговото продължаване . Примерно ти наясно ли си какво е чук, обърнат чук, харамии,дожи.Ако не си просто не ми отговаряй
1)усилията дето си положил да научиш тези думички що не ги отдели за наблюдаване на графики
2)като вече ги знаеш тези думи вадят ли ти пари
3)не е ли по полезно да имаш идея какво индикират на графиката вместо да ги помниш и цитираш
1.Нищо лично към теб
2.Не мога да разбера защо смяташ, че народна поговорка цитирана от мен се отнася към теб конкретно
3.Защо разговорът ни с Грийди смяташ, че е адресиран към теб.
4.Отговори си на въпроса-какво е неформално общуване.
5.Радвам се за теб, че така мислиш, някои неща стават по лесния начин, други по трудния, трети въобще не стават.Въпрос на преценка винаги и на път, който да поемеш.
6.А за какви благодарности говорим въобще не схванах.
П.С. Кайрос понеже и ти казваш, че не те разбират, ако те избъзикам за ника как ще го възприемеш
Хора осъзнайте се това е форум-сборище на хора с еднакъв интерес"чесане на езици, по-нещо научаваме един друг, прекарваме си свободното време тук, никой с никого нищо не дели.Някой пита, другите, ако искат отговарят, всеки си има глава на раменете и си мисли.
Svilen (10-08-2012)
Воден дух и ти не се засягай, но вчера като те прочетох в първия момент помислих, че ни бъзикаш.Ако не е така, както те е посъветвал Кайрос още доста има да четеш.Въпросът е толкова общ, че може да получиш какви ли не отговори и нито един няма да ти е от полза.
И аз това казвам, но някой прекалено лично взимат всичко. Не говоря само за албата.1.Нищо лично към теб
2.Не мога да разбера защо смяташ, че народна поговорка цитирана от мен се отнася към теб конкретно
3.Защо разговорът ни с Грийди смяташ, че е адресиран към теб.
4.Отговори си на въпроса-какво е неформално общуване.
5.Радвам се за теб, че така мислиш, някои неща стават по лесния начин, други по трудния, трети въобще не стават.Въпрос на преценка винаги и на път, който да поемеш.
6.А за какви благодарности говорим въобще не схванах.
П.С. Кайрос понеже и ти казваш, че не те разбират, ако те избъзикам за ника как ще го възприемеш
Хора осъзнайте се това е форум-сборище на хора с еднакъв интерес"чесане на езици, по-нещо научаваме един друг, прекарваме си свободното време тук, никой с никого нищо не дели.Някой пита, другите, ако искат отговарят, всеки си има глава на раменете и си мисли.
Грийди, да си направим отделна клика на неразбраните![]()