Чак на мен ми стана интересно за този пич. Дали ще ги направи 1милион до края на януари?![]()
Чак на мен ми стана интересно за този пич. Дали ще ги направи 1милион до края на януари?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С мозила съм и тръгват ..............................
----------
Сега докъде е стигнал ?????Защото в my**book профилите са му изтрити
....... ако се движи по план трябва да е направил 500К
![]()
Да, там някъде еСега докъде е стигнал ????? Защото в my**book профилите са му изтрити ....... ако се движи по план трябва да е направил 500КНа практика не е невъзможно да се постигне,ако се спазва дисциплината от 8пипса дневно,40 седмично
Даже се замислих, дали да не се пробвам с наполовина от неговия първоначален капитал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моята цел ще е 10пипса дневно, 50 седмично за 2 години.
Някой ще ми изчисли ли колко ще се натрупат накрая, че ме мързи
----------
Ами няма история,има само план, него гледах...................
Има и много коментари, ама прочетох само първата страница.
----------
Левски, ей тук е, Гошо беше дал линка по-рано.
http://forums.babypips.com/trade-jou...tml#post441280
И по- хубава таблица бях качвал във форума..... 100$ за 1 година ставаха милиарди
![]()
п.п. Не ми се занимава сега да правя подобна таблица, за да ти сметне сумата, а и без това ми е бъгав ексела
п.п.п. Още одеве видях таблица ....... лека![]()
опалянка....ето го
http://www.my**book.com/members/Aver...trader/1349825
Но е минал на демо поради някакви причини,които още не съм разбрала,четейки във форума на бейби пипс.[COLOR="Silver"]
----------
Гоше, ето ти видео
----------
Това,което разбрах за него е,че е изтрил всичко от туитър и другите сайтове,защото е бил наблюдаван и предупреждаван от CFTC & Federal Reserve.
Следели са телефонните му линии,интернет трафика. Бил е трън в очите на някои
Опасявали се,че предоставял твърде много ултра-чувствителна информация за пазара и търговията.
Последна редакция от Яна : 16-09-2015 на 07:52
тогава би трябало да изнася "правилна" информация, но пък сайта му е онлайн и си продължава.
Тук http://www.my**book.com/members/Aver...trader/1349825 как се справя според вас
Хора, първоначалния въпрос беше дали някой е чувал за ICT и дали е ползна информацията му.
И вие почнахте да се занимавате с някакъв My**book незнайно по какви причини, като че ли човека има да доказва каквото и да било на целия интернет, и това в цели 5 страници. Сякаш илзлиза, че ако там няма профил или не се представя добре значи сайта и материалите му не стават. А тези две неща нито са свързани, нито вървят заедно.
Аз казах, че по-полезна информация за търговията в интернет няма и отговорих на въпроса. И смятам, че тези които задълбаят и разберат това, което той "преподава" ще пожънат успехи, каквито не са и предполагали. Аз нямам за цел да ви убеждавам или доказвам, че е полезно. За мен е без значение кой какво прави или мисли, но въпроса беше друг и само аз отговорих. Всичко останало е 5 страници спам, защото нито някой е запознат с материалите, а няма и адекватни въпроси по темата...
Който иска, да ми пише на лични относно ICT, тъй като спама тук ще измести фокуса отново....
прав си човеко видя се че никой от нас не е чувал за тоя пич и въобще не е запознат с концепцията му за трейдингХора, първоначалния въпрос беше дали някой е чувал за ICT и дали е ползна информацията му.
И вие почнахте да се занимавате с някакъв My**book незнайно по какви причини, като че ли човека има да доказва каквото и да било на целия интернет, и това в цели 5 страници. Сякаш илзлиза, че ако там няма профил или не се представя добре значи сайта и материалите му не стават. А тези две неща нито са свързани, нито вървят заедно.
Аз казах, че по-полезна информация за търговията в интернет няма и отговорих на въпроса. И смятам, че тези които задълбаят и разберат това, което той "преподава" ще пожънат успехи, каквито не са и предполагали. Аз нямам за цел да ви убеждавам или доказвам, че е полезно. За мен е без значение кой какво прави или мисли, но въпроса беше друг и само аз отговорих. Всичко останало е 5 страници спам, защото нито някой е запознат с материалите, а няма и адекватни въпроси по темата...
Който иска, да ми пише на лични относно ICT, тъй като спама тук ще измести фокуса отново....
аз лично даже не съм и посещавал темата смятайки че става дума за някакъв брокер.
така че ако искаш да популизираш начина му на търгуване и да събереш последователи може да почнеш да представяш основните му идеи - база, план и всичко останало