Това е хулиганска проява
и следва полицията и прокуратурата да си свършат работата .
А иначе чакаме ... може пък този път да се случи .
Това е хулиганска проява
и следва полицията и прокуратурата да си свършат работата .
А иначе чакаме ... може пък този път да се случи .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да нарочи група агресивни младежи някого и да го пребие ...
не е това начина .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
До това довежда свободията ,след като не са ангажирани с нищо сериозно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е много неща едновременно -
но най -вече липса на възпитание .
Интересно къде го пропуснахме това възпитание,родителите казват -в училище не ги възпитават,учителите пък- родителите не ги възпитават и в крайна сметка фактите са на лице
и за мен е прекалено, но не става ние само да се ядосваме за помията която ни залива и в същото време да се възмущаваме от една такава реакция...Да ти разкажа една история и кажи какво трябва да се прави тогава ....прибирам се от работа и виждам как един селяк дърпа нещо с една верига....Поглеждам над зида и какво да видя -влачи една полумъртво куче...Развиквам се и излизам да го видя, защото виждам , че кучето е живо...Питам го дали е нормален и какво прави той ми казва , че го прибира. То е с пяна на устата и се гърчи...Казах му че ако не го остави ще му се случи нещо...Той ми се репчи.Пак му казах да го остави защото хем , ще страда от мен хем ще извикам и полиция...За късмет когато влезнах в двора да се взема вода той избяга ....
Та какво да се прави в такива случаи...да чакам полиция/изобщо ако дойде/...а ако беше решил да се прави на мъж...Да чакам да ми счупи главата или да ме наръга с нещо от джоба....Не става така и не гледайте само новините без да мислите първосигнално....
Пропускат го родителите ,те са тези които са отговорни за децата си .
Ако чакат някой друг да им свърши работата ... то вземе че му мине времето за това .
определено аз съм на мнение че в такива моменти не трябва да се играе по правилатаи за мен е прекалено, но не става ние само да се ядосваме за помията която ни залива и в същото време да се възмущаваме от една такава реакция...Да ти разкажа една история и кажи какво трябва да се прави тогава ....прибирам се от работа и виждам как един селяк дърпа нещо с една верига....Поглеждам над зида и какво да видя -влачи една полумъртво куче...Развиквам се и излизам да го видя, защото виждам , че кучето е живо...Питам го дали е нормален и какво прави той ми казва , че го прибира. То е с пяна на устата и се гърчи...Казах му че ако не го остави ще му се случи нещо...Той ми се репчи.Пак му казах да го остави защото хем , ще страда от мен хем ще извикам и полиция...За късмет когато влезнах в двора да се взема вода той избяга ....
Та какво да се прави в такива случаи...да чакам полиция/изобщо ако дойде/...а ако беше решил да се прави на мъж...Да чакам да ми счупи главата или да ме наръга с нещо от джоба....Не става така и не гледайте само новините без да мислите първосигнално....понякога човек сам трябва да поема инициативата
имаше един художник който се е опитал да си защити жилището и какво стана вкараха го в затвора човека,дори и да си прав и поемеш инициативата със сигурност ще излезеш виновен