Най-добре си е на централно парно, стига да го има разбира се ида не аварира
Най-добре си е на централно парно, стига да го има разбира се ида не аварира
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
подовото на ток отдава е нерентабилно. при сегашните цени накрая на месеца направо свят ще ви се завие.
според мен наи добрата система за отопление е локалната... била тя на дизел газ или вода.
наи евтина от към потребление на енергия е водната но за сега е прекалено скъпа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И в Перник имаше авария с централното парно точно в най големите студове сега и в София за това леко се съмнявам, че централното парно е добра оферта.
Евтина газ от Русия ще е по добра оферта нали знам, че в Украйна плащаха по 10 $ на месец за газ преди да направят Майдана.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С изключение на дървата, върху които нямам поглед, откъм пари и топло е най-добрия вариант.
На газ там където е централно газифицирано е леко по-скъпо самото отопление, а топленето на вода идва малко по-евтино, крайната сметка е еднаква, единствената разлика е, че при газта не плащаш такса мощност, ако не ползваш, но пък плащаш задължителна сума абонамент всеки месец, отделно всяка година трябва да си направиш и платиш технически преглед на котлето.
Тока като пари дадени за отопление и топлина не може въобще да достигне тия параметри.
Не говоря за текущата цена на газС изключение на дървата, върху които нямам поглед, откъм пари и топло е най-добрия вариант.
На газ там където е централно газифицирано е леко по-скъпо самото отопление, а топленето на вода идва малко по-евтино, крайната сметка е еднаква, единствената разлика е, че при газта не плащаш такса мощност, ако не ползваш, но пък плащаш задължителна сума абонамент всеки месец, отделно всяка година трябва да си направиш и платиш технически преглед на котлето.
Тока като пари дадени за отопление и топлина не може въобще да достигне тия параметри.
До преди броени дни имахме президент и премиер дето периодично ни конфронтираше с Русия и цената която плащеме екато за страна не приятел на Русия!!!
Идеята ми е ако не пречим на Русия да си направи газопроводите през България и те ни направят цената като в Украйна преди Майдана!!!
при топленето на вода плащате единствено на края на месеца само тока които е използвала помпата за да качи водата от сондажа до етажната собственост
Пич,Не говоря за текущата цена на газ
До преди броени дни имахме президент и премиер дето периодично ни конфронтираше с Русия и цената която плащеме екато за страна не приятел на Русия!!!
Идеята ми е ако не пречим на Русия да си направи газопроводите през България и те ни направят цената като в Украйна преди Майдана!!!
Крайно време е да разбереш, че газ се плаща според ДЪЛГОСРОЧНИ договори. Последната промяна в договореностите е от времето на Р.Овч., а той знае се е от най-големите 'приятели' на русия, както и партията му. Защо тогава плащаме по-висока цена?
ПП Не се прави на умен преди да си проверил фактите.
jivko78 (11-02-2017)
и каква беше цената на газта преди Плевенелиев и БокоНе говоря за текущата цена на газ
По ниска ли беше или едноклетъчни ти мозък може единствено да повтаря една и съща тъпотия като развален грамофон![]()
А бре, Пабло, знаеш ли какво съдържа една фактура за газ - ето казвам ти
потребление
такса снабдяване
такса доставяне / питала съм да разбера разликата между тия две такси и така и никой не ми обяснява/
ДДС
Та самото е потребление е под половината от сметката.
Така че и да поевтинее газта на мен топлото няма да ми поевтинее.
Минаваме на парното, на места ТЕЦ - а е с газ знаеш предполагам - обаче имаш фиксирана цена, та мен какво ме грее, че ТЕЦ му е по-евтин газа.
Все пак плащам сметки и се интересувам какво плащам , та освен да ми ги дигнат друго няма да се случи, независимо от цената на газа
Ей сега ловешкия икономист ще подмине с високомерно мълчание постовете Ви
или ще каже, че не разбирате елементарни неща , понеже четете вестник Капитал![]()