privelege, какво значи под партньор. До сега не съм се задълбочавал. Освен реферали дето можеш да привличаш, има ли инещо друго? Инстата е пълна с опции, дето и половината не съм проучил.
privelege, какво значи под партньор. До сега не съм се задълбочавал. Освен реферали дето можеш да привличаш, има ли инещо друго? Инстата е пълна с опции, дето и половината не съм проучил.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И как точно става ясно например, че имаш реферал да се присъединя към питането на Георги.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки брокер предлага програми за партньори и въвеждащи брокери (представители). Ако имаш реферал, регистрирал сметка чрез твоя партньорски линк, ти ще получаваш част от спреда за всяка сделка, която той осъществява. От своя страна, партньорът може да раздели тази печалба, като част от нея пренасочи обратно към реферала. Така се осъществява едно двойно партньорство. Instaforex има йерархична бонус система.
Novak, първо си отваряш партньорска сметка, към която е прикрепен партньорски линк или код. Ако някой се регистрира под теб, ще бъдеш уведомена, а веднага щом твоя реферал започне да търгува, ще получаваш и дневни извлечения.
Сметките, които са регистрирани чрез партньори, не могат да се закачат към профилите ви тук, във форума, тъй като това се смята за злоупотреба с бонусите!!!
А колко време се пазят кукитата на един компютър ако не се чистят след като потребителя е цъкнал на линкчето ми?
Освен да си открия партньорска сметка, предполагам и аз трябва да набирам нови клиенти, да рекламирам сред приятели. Едва ли някой случайно ще се регистрира под мен! Но за да стане всичко това, аз трябва да съм убедителен. Да му демонстрирам че съм спечелил еди колко си! Сложно!Novak, първо си отваряш партньорска сметка, към която е прикрепен партньорски линк или код. Ако някой се регистрира под теб, ще бъдеш уведомена, а веднага щом твоя реферал започне да търгува, ще получаваш и дневни извлечения.
Сметките, които са регистрирани чрез партньори, не могат да се закачат към профилите ви тук, във форума, тъй като това се смята за злоупотреба с бонусите!!!
Зависи от браузъра ти. Провери в настройките!
Не е толкова сложно! А ако предлагаш около 80-90% от печалбите, които ти се превеждат, и аз бих се регистрирал под теб. Винаги е по-добре да получаваш и бонус за лотовете, които си изтъргувал.Освен да си открия партньорска сметка, предполагам и аз трябва да набирам нови клиенти, да рекламирам сред приятели. Едва ли някой случайно ще се регистрира под мен! Но за да стане всичко това, аз трябва да съм убедителен. Да му демонстрирам че съм спечелил еди колко си! Сложно!
Хммм... не би трябвало да зависи, доколкото знам кукитата се слагат на компа за определен период, след което изтичат, а от браузъра зависи дали ти на ръка ще ги изтриеш..
Не те разбрах. От каква печалба. Нали не става въпрос за ПАММ системата. Какво съм пропуснал?
Мисля, че има предвид да предлагаш комисионните които получаваш на хората които ти ги генерират, като така им спестяваш разход, те са доволни и ти си доволен от твоя по-малък процент.
Мечо, освен някаква отстъпка от спреда да има, за друго не знам какво иде реч. Има брокери, дето ти превеждат част от спреда, ако им привлечеш нов клиент. Но никъде не го видях по сайта!