Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (13-07-2015)
Когато спечелиш някое състезание на NFS или минеш мисия на Call of Duty, не си ли доволен ???
Здравей. Добре съм. Леко разгоненЛевскарино здравей, как си днес ?....... харесах си едно русо и синеоко котенце
----------
баааа ....... пих кафе и за това ме нямаше...... куче нямам
![]()
Левскарино, NFS не играя от бая време, минаха тез години
Ауууу, естествено русо ако е...цена няматМного са добри
Ми като нямаш куче....та вземи си, да има кой да те посреща като се прибирашПриятно е
![]()
Оставете ги тия лафове за русото, цвета не е важен, а цялостия пакетТова е като кола с мощен мотор, не значи, че ще е хубава нали?
Кога за последното сте играли нфс и подобно откакто търгувате?
Не съм сигурен дали е естествено русо, но е прекрасно ........ ще потърся снимка
п.п. котка имам ва![]()
Аз и като си купих мотора, пак си пускам супербайк от време на време
Но виж нфс, наистина съм спрял от години вече.
Ма не задруго, ами като играя на нфс и после като е кача в колата, забравям, че вече съм на живо и не е разумно да се кара като в играта![]()