draganov.t, Ти ако ги гледаш тези сайтове може и за 20К да го намериш имат сайт http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/
http://www.plesio.bg/smartfoni-c-699...-p-292369.html
само 2к![]()
![]()
аз лично харесвам продуктите с логото на ябълката, само дето ми се струват безбожно скъпи....за доста по-малко пари има много добри у-ва който не отстъпват като функций на ябълките....
draganov.t, Ти ако ги гледаш тези сайтове може и за 20К да го намериш имат сайт http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/
ами тогава, чакам ти да ми предложиш от къде да си го взема от бг за 199$.....не бих ти отказал....а в тази оферта до колкото аз виждам трябва да го вземеш през мобилен оператор, демек един от тия 3-те....ако ти си намислил да сключваш договор с един от трите, не бих ти отказал аз да зема апарата за 199$, па ти да си ползваш плана....draganov.t, Ти ако ги гледаш тези сайтове може и за 20К да го намериш имат сайт http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
ами тогава, чакам ти да ми предложиш от къде да си го взема от бг за 199$.....не бих ти отказал....а в тази оферта до колкото аз виждам трябва да го вземеш през мобилен оператор, демек един от тия 3-те....ако ти си намислил да сключваш договор с един от трите, не бих ти отказал аз да зема апарата за 199$, па ти да си ползваш плана....
draganov.t, Като почна да търгува с телефони ще предлагам няма проблем ако искаш нещо намираш начин ако не го искаш си намираш извинение![]()
така е, това е много вярно и напълно те подкрепям за това!!!...
но в случая извинението за мен е оправдано.
искам да те попитам, ако ти найстина искаш този телефон, това значи ли, че ще си го вземеш през сайта и ще се обвържеш с един от трите оператори ?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
draganov.t, Аз имам стария модел и съм го купил от М-ТЕЛ а на дъщеря ми поръчах от Америка и е разкодиран с чип а като ги пуснат тука пак ще си купя
в случая двугодишен догово ако не се лъжа.........
----------
да той ще дойде, но ние тук коментираме цената от 199$ която няма как да се случи при никакви обстоятелства!!!
дали ще го чакаш за 1,5к или за 1к или за 800лв....пак няма дори да доближи цената от 199$....а докато стигне на тези цени в бг ще е вече леко остарял.....за жалост продуктите на ябълките, държът доста високи цени за мен нереални, и въпреки всичко ужасно много хора ползава 4с, няма лошо, кой каквото му харесва това да си ползва...имам колеги дето си зеха 4с когато излезе през мобилен оператор и ще го плащат 2г а той след толко време няма да става и за подпиране на масата....
draganov.t, Има и за една година при нашите имам 5 номера в при тия така че не ме интересува няма да се махна от тях не гледам къде разговорите са по-евтини
----------
draganov.t, Следя ги тука кога ще пуснат разкодиранетоhttp://www.iclarified.com/news/index.php
за жалост, за да си "модерен" с техниката трябва да не жалиш пари....
аз съм голям почитател на техниката, за жалост не мога да съм "модерен"....
draganov.t, При нашие като ти изтече осем месеца от договора и ако го подпишеш на ново ти дават код за разкодиране това се замислих в момента и те може да са така а със сигурност имат някакви програми за по малко пари на месец
GIO, знаеш ли кое много ме ядоса при ревюто на последният айпад....предполагам знаеш, че двата варианта са единият уай-фай др е с 4г мрежи, в бг няма все още такива, при което за мен обезмисля пазаруването на такъв с 4г, а пък таблет за у дома с уай-фай, ам чи не мерси, не ми трябва....
та по същество това което ме ядоса...аз пари за дъ ню ай пад нямам няма и да дам, но предполагах, че айпад2 ще поевтинее и то доста, така и стана...обаче с едно малко изключение певтиня версията с уай-фай, а тази с 3г почти не мръдна, и ако не се лъжа и за момента не е мръднала кой знае колко, и то защо....просто защото ако искаш комбинация айпад + 3г значи трябва да си вземеш 2-ката, щот видиш ли ние нямаме все още изградени 4г мрежи или поне според м-тел се тестват...
надявам се ме разбра какво исках да кажа....![]()
, че сега като го чета ми е малко объркано
![]()
![]()
----------
сигурно е така, ама би трябвало апарата тогава, да е с видиш ли по-висока цена...поне според мене това е логично, то и тука ако си зема план с 54лв м. такса апарата ще ти излезе 699лв, а при план с 25 ти излиза 999лв....(импровизирам с цифрите)