Skp (05-07-2015)
очаква ни едно брутално отваряне на пазарите.. мисля, да ги чакам да отворят, щот такова нещо се вижда веднъж в живота..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
йената покрай Берлускони
???????????????????????????????????????????????? Това е нещо ново? Разкажи??????????????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Голяма манипулация ще има тази вечер и утре. Централната банка ще задържи падането предполагам до утре по обяд докато се успокоят страстите и след обяд очаквам сриване на еврото. Но всичко можем да очакваме . Аз ще бъда само наблюдател.Га тва бе @-е? Довечера ли? ................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ли? Просто коментирам фактите. Ти говореше за дълго злато до два дни над 1200, аз ти отговорих 1160.
Кой позна? Ако на истината казваш критика ............ок....така да бъде. За евро.долар също ти казах 1.1080, а ти ме плашеше с
1.1900, 1.1700 и накрая смали до 1.1400, но пак не позна.
Казваш, че не си в играта, значи си затворила загубата при злато и евро или греша?
Всичко може да се очаква, да не прибързваме със заключенията.
при еврото няма да е чак такава драмата.. индексите ще бъдат тотално разпродадени...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ANA (05-07-2015)
Няма да има нова драма, ама ще има нова драХма
ьаьайахах
driverf1 (05-07-2015)