аз не оставям позиции за през уйкенда изобщосигурно от повече от година даже две не съм оставял
![]()
Никаква сделка не виждам на хоризонта!
Сделка няма да има но ще продължат да ни баламосват, че всичко е цветя и рози!
Най-накрая този краен срок ще бъде спазен и сделка ще има!
Тия простотии не влияят на пазара и даже не смятам да си затварям позициите!
Писна ми от тъпи анкети! Кога някой ще пусне анкета "Истинска ли е любофта на Шефкет и Ферхонде"
аз не оставям позиции за през уйкенда изобщосигурно от повече от година даже две не съм оставял
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко, чакам да обясниш,а това че повтори въпроса отново показва, че само мяткаш общи лафове в пространството
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
който попадне на ранни цени на отваряне да ги поства, че имам един къс Дакс и ми е нервно..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
То за дакса само може да предполагаш ,
той ще отвори доста по- късно .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
та кой ми обясняваше, че ЕЦБ-то не било спряло подкрепата.......
Greek Banks to Remain Closed Monday: Piraeus Bank CEO
----------
може да спечелите 3,5 евро на всяко заложено евро в Ладброкс ако гърците гласуват с НЕ..
Update of Greferendum betting odds (Ladbrokes). YES seen at 1.25 (from 1.57), NO at 3.50 (from 2.25).
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Спряха си я, ще видим сега Гърците четвъртъка какво ще правя. Като няма пари да си платят вноскитета кой ми обясняваше, че ЕЦБ-то не било спряло подкрепата.......
Greek Banks to Remain Closed Monday: Piraeus Bank CEO[COLOR="Silver"]
тя вноската е днес и те вчера обявиха,че няма да я платят
а днес пише,че нови предложения са им отправили,
няма край сагата![]()