Бих казал по-скоро .....1,1241-1,1263.................................................. ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (22-06-2015)
сега се разрових , ако искаш мога да ти я пусна![]()
Aм все пак гледам дават ти възможност и да размислиш преди да ги ощавиш.Но все пак все един
трябва да покаже на тълпата по колко може да се печели тук ...................
[B]Дата и время (GMT+2): 19/05/2015 11:53:36
Платежная система: Перевод между счетами, cчет 5347916
Общая сумма снятия: 2300.00 USD
Для того чтобы отменить заявку на снятие необходимо заполнить форму на странице Отмена запроса на снятие.
Провести процедуру отмены возможно только до того как финансовый отдел обработает Вашу заявку на снятие.А другите 4700 какво ги направи?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
покажи и ти нещо де ако имаш смелостта и достойнството ............
а не да ми се церемониш като госин никой
ето Емо го показа и доказа
следователно и аз показах на какво съм способен
И 7000 бона печалба също показах на яве
Сега да видим и твоите способности и на новак
и обещавам повече да не ви коментирам
Емо вече е признат лично от мен за фаворит
Но му обещах реванш тук и сега![]()
Emil Enchev (22-06-2015), DRA (22-06-2015)
Скъсявате ли бре, аз прибрах едни 30 пипса и утре сутринта пак ще отварям къси най-вероятно![]()
DRA (22-06-2015)