Последните страници са перфектния пример защо печеливш трейдър трудно може да се задържи във форекс форум...
Последните страници са перфектния пример защо печеливш трейдър трудно може да се задържи във форекс форум...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какъв сън, анчето не спи става в 3 часа да чака анализите на безгрешния брокер
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз не искам да се смея, но не мога да се сдържа![]()
![]()
п.п. Даже съм благодарен затова, че пускаш прогнози, от които извличам ползи![]()
----------
Но не може да отречеш, че пада голям смях![]()
![]()
![]()
driverf1 (24-06-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Няма повече прогнози. Само на лични си разменяме коментари. Ще чакаме прогнозите от вас.......................Аз не искам да се смея, но не мога да се сдържа
п.п. Даже съм благодарен затова, че пускаш прогнози, от които извличам ползи![]()
ПАБЛО
Покажи и ти веднъж реал да ти видим колко ти е голям
Иначе на думи и БАБА ЗНАЕ ................
Да аз съм на демоооооооооооооо
С Анчето не може да се спори......... тя никога не греши
п.п. но и на мен пародията понякога ми идва в повече, така че за днес приключих с четенето на тази тема![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Spekulanta (22-06-2015), L1914 (22-06-2015)