Бонбонукс-бонус,
бонус сметката трябва да я прикачиш до края на този месец, за да може следващия да ти преведат по нея това, което си написал
Бонбонукс-бонус,
бонус сметката трябва да я прикачиш до края на този месец, за да може следващия да ти преведат по нея това, което си написал
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (24-08-2017)
Направи го по-скоро, а бонуса ще дойде когато му дойде времето. Важно да е по скоро за да не загубиш бонуса за този месец.В правилата пише, че който се е регистрирал след 15 число на месеца си прикачва бонус сметка след 8 число на следващия месец.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да са ги променили отдавна не съм ги чела... каквото пише
Да...."бонбонукса " е това..Прикачи си сметка.Здравейте.
Имам два въпроса вече.
Дано не досаждам?
Бонбонукса е названието на бонуса за писане ли?
В правилата пише, че който се е регистрирал
след 15 число на месеца си прикачва бонус сметка
след 8 число на следващия месец.
Правилно съм го разбрал, нали?
Тъкмо ще имам повече време да уча платформата и
валутната търговия.
Добре дошъл и ако може един съвет от мен....ВНИМАВАЙ,кого и как питаш,за форекс..
.."Този,който знае,не говори...а,този,който НИЩО не знае...много лае "..
Щот има няколко олигофрена и гьона,които и след 100г. нищо,не отбират от форекс....Но,постоянно врещят и дават "менторски съвети"..
Уфф..къде са ми обноските....Забравих,да се представя.Напуснал форума,заради горепосочените..
Но,ВЕЧНО БЛАГОДАРЕН,на знаещите и ЧОВЕЧНИТЕ...
УСПЕХ...![]()
Вярно че имаше такова правило. Макар че аз мойта сметка я регистрирах на 29 януари и ми дадоха няколко лефа бонбонукс февруари месец.
Ама Сиса както ги бави последните два месеца сигурно и на 18 да се прикачи сметка пак няма да е късно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Абе Привелег, той тряа първо да научи
таймфреймове кои да гледа
Тренд/рейндж
Основни фин центрове и работни сесии
Календар - данни, новини ..... и влиянието им на съответни валути
Сиса-миса, да закача там сметката и това е...
Да се учи в движение.
Викаш направо в дълбокото или ще оцелее или ще се откаже
borkooo_pz (24-08-2017), kypa (24-08-2017), Skp (24-08-2017), Marin (24-08-2017), Me4oBikov (24-08-2017)