не съм сложил още лимит, смятам че ще тръгне към тест на 0,7500 където са последните 2 дъна
там може да затворя всичко или пък частично
да видим първо как ще се развие![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-04-2016)
на 1 час има доста стръмен тренд както тук така и на новозеландеца, поне последния път отскочи много рязко и не ми даде възможност за вход, този път му се чудя дали да отскочи дали да влизам че е много близо до върха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-04-2016)
65 пипа до момента, ако не спре тук може би още поне 50ина надолу го чакат до следващото ниво.
Аз не влязох, че гледам да търгувам предимно по тренда, но трябва да почна да търгувам известно време на тестера тези върхове и дъна с дивергенции
Spekulanta (13-04-2016), kypa (16-04-2016)
аз моята сметка ще я покажа и за по - малко ( и 1000 стигат) ако някой контактува със 100 да му каже
Даже мога да му я прехвърля с парите вътре![]()
този отказ може да е едно от доказателствата на форумния комплексар, по професия тенекеджия, с което вече е "доказал" че е най-успешния търговец
сега го чакаме да се появи по традиция след полунощ , че преди това ръцете му треперят от чукане на ламарини и не може да пише![]()
kypa (16-04-2016)
Ей Тикво,показал съм над 50 скриншота тук и повечето са на ордери в прогрес!Празна тенджаро, пак дрънчиш едно и също![]()
Какви резултати си показал, качил ли си извлече на сделки ,показал ли си вход и изход на някоя сделка
Нека един от форума да потвърди че си показал не най-добри, а някакви резултати
Защо се покри като мишка когато 100 -то ти предложи да ти даде 5 000 лева само да си покажеш извлечението, да видим как всеки ден удвояваш акаунта
Защото си един комплексиран лаладжия и няма какво да покажеш![]()
И точно ти , който си показал една голяма нула до сега и като знания и като сделки, си тръгнал предния ден да обяснваш на хората как с учудваща лекото се правели много пари на форекс
Айде че много време ти отделих
Ти един не можеш да покажеш с резултати като моите!!!
5 000 лв. са нищо пари за моят джоб,ти се гъзи за тях.
Бегай си в дупката мишок и си трай.
Ти пък кво се обаждаш бре,големият трейдър който ходи да бачка за заплата.
С Оги ти се смеехме на ордерите че и проявих такт към теб да не те обидя.
Не ме коментирай защото не си ми на нивото още откакто се занимавам с Форекс!
Аре заминавайте у лево и двамата с дървени Тикви.![]()
kypa (16-04-2016)
Ааа,за твоя информация откакто подхванах Форекса чукам само чаши и шунди!този отказ може да е едно от доказателствата на форумния комплексар, по професия тенекеджия, с което вече е "доказал" че е най-успешния търговец
сега го чакаме да се появи по традиция след полунощ , че преди това ръцете му треперят от чукане на ламарини и не може да пише
Ама що ми се смееш за чукането на коли като и тогава имах повече пари от теб и си бях сам шеф драскачо за стотинки бонус.![]()
kypa (16-04-2016)
Докато не покажеш това което твърдиш - че всеки ден хващаш движенията по графиките с фул обем " от ръб от ръб " с по 2-3 пипа стоп , и че всеки ден си удвояваш акаунта , както твърдиш ...
СИ ОСТАВАШ ЛАЛАДЖИЯ И ЛЪЖЛИВ КОМПЛЕКСАР
Искаш ли Муньо да направим допитване до форума - колко те смятат не за най-успешния трейдър , а въобще за някакъв трейдър , който въобще някога е показвал нещо относно форекс
Иначе може да си лаеш и да дрънкаш тъпотии колкото искаш , не случайно не пишеш в темите за форекс, а сам си пишеш по темите за хумор и лафче - защото никой не те взима на сериозно куха тикво![]()
Последна редакция от jivko78 : 14-04-2016 на 07:59
Spekulanta (14-04-2016), kypa (16-04-2016)