Съгласна съм на 200%....Дотам не, е сега да не си кривя душата кола да, ама апартамент все пак трябва да имат и стимули за развитие.
Но пък за мен има разлика във възпитанието на момичетата и момчетата.
Момичетата трябва да са добре подсигурени, образовани ифинансово независими с помощта на родителите си, че да не залитнат в някоя кифладжийска насока
Ама има и девойки, които пак залитат....мисля че и е до човек. Въпреки, че възпитанието е основен фактор.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафличке, тези колички за хора, които карат S-класиИ така и така е...
Ама за да гледаш нормално едно дете си е приличен разход, сметнете само памперсите и млякото на месец, отделно една колича хубава е някъде към 3 к. ами другите там легълца, ванички тем подобни.
Говорим ако се гледа както трябва, а не в коритото или на чешмата...
п.п. Иначе имам приятел, който купи най-скъпата по онова време (около 2,5К), а колата му струва 3-4К![]()
....... това за мен е ненормално
![]()
Възпитание, добри училища, добра среда, постоянство в годините, в смисъл не става юруш ,
Че залитането го има, затова нащрек нонстоп
----------
Деца имаш ли, доста родители са способни на такива изхвърляния за децата си, както и го има другия вариант мама и тати облечени по каталог, а децата да се чудиш от коя кофа са им извадили дрехите
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Знам и недоумявам подобни действия......... А на мен дори и да тръгнат да ми се месят - няма кой да ги послуша
Ми в МОЛ-а няма да се разкарва с количка за 700-800 лв. ........ рще ѝ падне ренометоПървоначално написано от маста
Фафле ти от автокъща ли имаш в предвид количката.............
та каква е разликата за детето дали количката е 300 или 3000 ........или суетата на майката![]()
![]()
туй за 3 хиляди лефа не е детска количка, ами направо децки жиб![]()
зависи много и другите деца в квартала с колко парички се отглеждат, че кът има голяма разлика почват да се гледат накриво от една възраст нагоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да ви кажа има значение, който е карал детска количка, ще разбере, занич първо евтините в най-добрия случай им се въртят предните колела и като тръгнеш да я буташ по тротоарите и да завиваш става оле мале дигаш и така правиш завоя, после амортисьори, може да сте изненадани, но слагат и на количките, вид на колелото пластмасовото като го треснете няколко пъти в някой тротоар и е дотам и още много такива детайли, които оправдават да се обърне внимание на това нещо, а сега дизайнерските качват една хилядарка отгоре предполагам.
Скъпите всички са с 2 години гаранция, което гарантира че ще изкарате с тая количка, евтините доли и да имат като ти се чупи нонстоп и постоянно е нейде на сервиз за месец два.
Поне по мое време беше така, сега не вярвам много да се е променило
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Видя ли, че и други ги купуват.
Нали за детето най-доброто само...
----------
Е та Бачото до нея ако не може да купи ....как да знаят хората че е пачка ???
за детето най-доброто,са добрите и умни родители,не количките и първенющината......
е тя скъпа и качествена количка вероятно може и втора ръка да се вземе малко по-евтинотя кът е толкоз убава вероятно няма да се счупи
![]()
Рано ми ес ...... плюс това няма коя да ме вземе
![]()
п.п. човек трябва да си прави сметка и да знае какво може да си позволи - подобни изхвърлиния според мен са необмислени. Според мен е глупаво мъжът да взима средна заплата, жената да не работи, да правиш ремонт и да дадеш 2-3К за количка![]()