прави някаква подкрепа на 8670 петрола ,да видим дали няма да дръпне нагоре по пейролите ,ако издуржи дотогава...
прави някаква подкрепа на 8670 петрола ,да видим дали няма да дръпне нагоре по пейролите ,ако издуржи дотогава...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Да направи си подкрепата на 86,70 и съпротива на 90,80 да видим ще стой ли в този диапазан или и той ще е му е рендж както при златото
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
всички графики стесняват и ше бъде от много голям порядък движението като стане ,хване ли се такова нещо може 3 месеца само да се стои и да се гледа как прави пари ........
Според мен няма да е вечно така незнам дали ще изтърпят до края на месеца да го държат. А ако се хванат пробивите може да се окажат нов тренд нагоре най вероятния сценарии
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз си мисля че посоката е нагоре ,особено за петрола и златото ,не знам само еврата как ше се впишат в бича картинка........
и аз си мисля че посоката е нагоре ,особено за петрола и златото ,не знам само еврата как ше се впишат в бича картинка........
-------------------------------------------------------------------
Мисля че насоката ще я видим след 15.30 часа , но това не значи че ако еврото или перола отидат на горния край че ще пробият. Най вероятно после пак надоло
ако тоз рейндж се запази още един месец ,ше го призная ...макар че за еврата е вероятен много между 1.24 и 1.2040о
ако тоз рейндж се запази още един месец ,ше го призная ...макар че за еврата е вероятен много между 1.24 и 1.2040о
------------------------------------------------------
Дори и да го разшири на 1.2450 - 1.2040 не е проблем ако стане наистина така . 4 фигури си е много добре да изкараш прилични профити
даже много прилични ,4 - 5 разходки между нива на отстояние 400 пипса са си много фигури ...![]()
даже много прилични ,4 - 5 разходки между нива на отстояние 400 пипса са си много фигури ...
-------------------------------------------------
Даже с 0,10 си е много добър профит ами ако влючиш и добавките става много добре. То като се замисля пирамидата и при еврото ще върви като се има в предвид как си спазва нивата
----------
Петрола си отиде на съпротивата , като гледам едва ли ще издържи , май ще напускаме краткия рендж