Ето каква била работата![]()
Добре го каза Явка
Ако не платят какво следва... под паритета?![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вероятно ............ ,
но се съмнявам да пропуснат плащането в края на месеца .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
mck (13-06-2015)
И аз си мисля, че няма да ги оставят да фалиратмного милярди дължат... как се опрощават подобни суми
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам до сега дали не са си върнали главницата ,
и сега каквото и когато и да вземат ... все е добре .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
fxg (13-06-2015)
Като зтаяг какво ги чака още 35 години, нормално да се опитват да се измъкнат.
Те и без това сега плащат вай само лихви с други заеми
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Вече 51% от германците искат Гърция да напусне еврозоната според Блумбърг.
Като се има предвид какво ги чака края на този месец се очертават добри нива за атака на паритетното![]()
Не им е за сефте да обявят фалит, но според мен чакат да ги изритат, ане да си го обявяват сами
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark