Добър вечер колегите)
Много яка корекция бе)))))Аз съм си на къси от четвъртък,и мисля да си ги държа
))))До 1.16 даже мога да издяна
)))))))))))
----------
Абе кво става бе,няма ли никой????
И са кво трябва сам да си викам наздраве)))))))
Добър вечер колегите)
Много яка корекция бе)))))Аз съм си на къси от четвъртък,и мисля да си ги държа
))))До 1.16 даже мога да издяна
)))))))))))
----------
Абе кво става бе,няма ли никой????
И са кво трябва сам да си викам наздраве)))))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
Skp (09-06-2015)
Вторник ще е ключов ден дали ще продължи за нагоре.
DRA (09-06-2015)
така като гледам още днес може да видим пробив на 1.38 ......
явно се очакват добри новини около Гърция, които да подкрепят еврото
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (09-06-2015)
Ъ................................................ .................................................. .........................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (09-06-2015)
Какво му е на таргета, в таз тема нали са модни мотиваторските послания, та пожелай си и ще се сбъдне
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Skp (09-06-2015)
Добро утро...ще гоним ли 1,1500 днес или ще се почесваме)....
Добро утро!
На мен пък ми е дерт, Аничка дали е на късинки след вчерашната си прогноза:
Преди да качи на 1.2000 ще падне на 1.05880 . .................................................. .............
Тя с МАКРО акаунтне е за мислене ................................................
![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Опциите за днес:
EUR/USD: 1.1250 (454M), 1.1280-85 520M), 1.1300 (217M), 1.1325 (436M), 1.1350 (777M)