язе кльомбата не съм я срещал сякаш с нов никнея поне няма как да я объркам с никой други
моливчо ясен, ама сега много по-добре се държи
![]()
язе кльомбата не съм я срещал сякаш с нов никнея поне няма как да я объркам с никой други
моливчо ясен, ама сега много по-добре се държи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-06-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-06-2015)
Сега като се замислих, стрина Анка и още няколко са от оня форум.
Всеки път като съм го зачитала пишат само купувам от еди къде си продавам, моята прогноза и още няколко клиширани такива изразчета, сега се усещам защо така и не съм имала желание да се регистрирам там
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (27-06-2015)
ситито имаше той нов ник, ама язе и с новия не съм го засичал от поне няколко месецато аз и напоследък почти само съботата и неделята влизам де, може и зарад туй да е
![]()
kypa (27-06-2015)
Новия ник на ситито е белята, последно беше писал, че е зарит с другата си работа и затова не пише
kypa (27-06-2015)
е то не е само той Майна тукаобщо взето половината форум май е от Пловдив
то другата половина половината от Пазарджик
и другата половина на половината от Аскуу
![]()
Ти в коя половина влизаш...................................... ..................
kypa (27-06-2015)
Аз съм регистриран ,даже преди тука ,но освен с VGC Марио и Манов с други не ми е интересно да говоря щото почти няма какво да кажат
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (27-06-2015)