да експерта беше от класа и аз не съм го ползвал отдавна трябва да се провери ще върви ли с тия нови ъпдейти на платформатаdaniwin, гледам австралиеца на дневна, около историческо дъно е. Взема да разфасовам лУеко експерта на vgc за рейндж при швейцареца(имаш спомени предполагам). Само на него имам доверие, и да го настроя за Н1 или Н4. И обемчето да помисля колко да му ковна. Па да рискувам един акаунт. Тоя месец прехвърлих стотачката и ще стане номера.
.................................................. ...............
ма тоя пич vgc що не се е регистрирал досега у нашия форум след като казват че другия замрял![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-06-2015)
аз бих изчакал още малко ......... дебна го и аз . имам си закачка с озито от преди 5 - 6 години ........daniwin, гледам австралиеца на дневна, около историческо дъно е. Взема да разфасовам лУеко експерта на vgc за рейндж при швейцареца(имаш спомени предполагам). Само на него имам доверие, и да го настроя за Н1 или Н4. И обемчето да помисля колко да му ковна. Па да рискувам един акаунт. Тоя месец прехвърлих стотачката и ще стане номера.
.................................................. ...............
![]()
kypa (27-06-2015)
Я разяснете за тия нови сметки и верификации или дайте линк къде да чета?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-06-2015)
pluto1, и аз съм на мнение че все още е рано да се строят дългосрочни дълги а това е нужно на експерта да бачка да си катери нагоре плавно, съотношението на обемите не е подходящо
kypa (27-06-2015)
kypa (27-06-2015)
аз съм се строил с къси от 0.7760 и една милимунка дълга имам от 0.7600 , която съм и прибрал 70 % ............ за да имам за локиране от по-ниско
----------
точно това коментираме ...... Финансовия министър преди 5 -6 године се кле във каквото си решиш че ще го свали под 0.75 и тази графика е почти оттогава![]()
kypa (27-06-2015)
аз както го виждам от таз графика не е тръгнало за нагоре ощемъчи се да набий спирачки на нанадолето, ама дотам - даже и с туй не изглежда да има някакъв успех
![]()
kypa (27-06-2015)
Яна,
еми в клиентския кабинет влизаш в account settings после даваш последното account management там се въвежда номер и парола на акаунта и той става верифициран с двете нива автоматично
kypa (27-06-2015)
тоз квадрат що тъй у въздуха брятой май нищо не показва тъй
в тоз случай мисля ключовото ниво е 50 процента от тоз рейдж
![]()