Ако случаино някои предупреждаваше днес за опасност от шипове, търговия с малки обеми и без стопаве ....
Вероятно този някои сега е доволен от живота а тези дето не са го послушали са бесни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
SaTrApA (05-06-2015)
Прав си Пабло, по добро маржин кол давам, стоп не давам![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз бе стоп бях на къси ама кат отиде нагоре и се паникьосах и затворих .... една секунда по късно и щеше да е друго . Но уви , явно толкова разбирам . После пак отворих и горе-долу взех колкото дадох де . Но това не ме успокояваА между другото ми забива платформата , на инста при такива резки подскоци/приклякания . Някой има ли подобни проблеми или е в моят телевизор ?
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
е ми то цял лот беше бре.. как да не му сложа стоп.......................................... ....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Имаше, не веднъж, момент в които цените не се опреснявахаАз бе стоп бях на къси ама кат отиде нагоре и се паникьосах и затворих .... една секунда по късно и щеше да е друго . Но уви , явно толкова разбирам . После пак отворих и горе-долу взех колкото дадох де . Но това не ме успокояваА между другото ми забива платформата , на инста при такива резки подскоци/приклякания . Някой има ли подобни проблеми или е в моят телевизор ?
ррррррррррррррррррррррррр ррррррр
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако си с големи обеми то колеца е не избеже и е въпрос само на врем /но кои съм аз да поучавам/.
Вчера колко пъти повторих, че заради провалените преговори с гърците еврото ще пада???
п.п. От мене толкова. Сега ще карам колело в парка!!! Малко почивка![]()
DRA (05-06-2015)
ти нали беше дългосрочен търговец бре
и честито за печалбата беше време![]()
Не е въпроса в обема и какво разбираш ти под голям обем, а в риска , който поемаш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark