"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
значи нещо аз бъркамnoreason стар стар колко да съм стар има.няма Христовите D Некак си ми харесва 1.1313 помним го лесно
това е най- хубавата възраст , христовата
трйдваш и млади и стари баби
евро- долар
сел 1,1295
стоп 1,18
таргет 1,10 ..0,850
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехоооо, анче, няма те чакам цяла вечер до 10 минутки не покажеш ли графика си пиша служебно спечелване на баса
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не е така. Аз лично много съм научила от търговията на моя учител. С години денонощно следях търговията му и анализирах принципа на отваряне и затваряне на сделки. За да постигнеш успех и да можеш да правиш анализи без учител е трудна работа може да се каже невъзможна.че аз да не съм тук някой да ме учи ....?????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А това нравоучителстване показно, колко си велика ще го видим ли някога на графика, че така много олекваш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
noreason на китайски ли прописаЧакайте малко да се се науча на тва онова де да видим кой ще познае черна червена
звездоброец моем да копам моем и да не копам![]()
ами кой е твият учител и аз денонощно да го следя , как отваря и затваряНе е така. Аз лично много съм научила от търговията на моя учител)
----------
защо на китайски ? не те разбирам нещо ?.........................noreason на китайски ли прописа
А бе ти какво си, не разбираш ли че графика и сметка няма да пущам. Искаш да видиш с какъв обем са ми позициите ли. По добре е да не ги виждаш , че ще се разболееш................................ ................Ехоооо, анче, няма те чакам цяла вечер до 10 минутки не покажеш ли графика си пиша служебно спечелване на баса![]()
noreason и аз не те разбрах сел мел стоп иди дойди за надолу си ти обясниха ми ги вече какво е селама бегай на ривъра че да не си насинен
![]()