То хубаво че има дивергенция.....,но.....,първо тя е единична и ако се развие като такава.....и второ:изчакай поне още 3-4 бара за да се изпълни завършена дивергенция.....
Ти друго гледаш.....и само ни залъгваш..........
Последна редакция от driverf1 : 03-06-2015 на 21:29
petar80 (03-06-2015)
пък и преди малкоо се провикнах че може да се появиш Ч А К С Е Г А . понеже вече е момента за твоето 1.о7 . С Е Г А а не преди 1 седмицаахаа . щом така смяташ , няма да ти преча и да ти подсказвам къде да си местиш стоповете/ визирам озито и не само . има и колеги ,които помнят// смятах че сме от един отбор и идеята е да споделяме , а не да тропаме с крачета и да се инатим . за това споделям графики. но с малодушни комплексари явно трудно се работи
така е , аз вече го скъсих за всеки случай да съм от първитеСкъсяването може да тръгне още от тези нива.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ане съм съгласна, няма да ми правите сечено на късите крони
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Novak (03-06-2015)
Захващай ги де, че ще свърши тренда и ще зарейнджи, сега на едни много ключови нива се закотвиха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
няма страшно всичко е под контол
даваййййййййййййййййййййй йййййй доларееееееееееееееееееее ееееее![]()
driverf1 (03-06-2015)
Има и един план Б, че си дадоха часовите таргетите и тек да захване гаден рейндж докато хване посока