petar80
Днес мога да се похваля с перфектен резултат
Ето защо го обичам форекса![]()
petar80
Днес мога да се похваля с перфектен резултат
Ето защо го обичам форекса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (03-06-2015)
Spekulanta (03-06-2015), Skp (03-06-2015)
Това е най-важното, когато всичко за деня приключи добре!
petar80 (03-06-2015)
Виж,нищо лошо.....,приятеля ми се обади да се похвали че е вземал "Е" категория,преди малко му свършил изпита и беше много въодушевен на кое кръстовище как минал.....,на другото му засекли пътя и той спасил една кола да не ѝ изправят ламарините.....и аз по едно време се унесох.....,той така разправяше,че ме пренесе на кръстовището.....и по едно време гледам как ми се изпарява печалбата и немога да преценя кога да затварям (от много приказки.....) и изведнъж почна да се покачва и хайде затваряй.....и после на дълги.....та така.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (03-06-2015)
Колега,petar80.....,извинявам се,но е станала някаква грешка и не е излезнал целия пост.....,та затова го повтарям.....
petar80 (03-06-2015)
абе видях аз то и оя пост не излезе
няма закога да чакам днессамо това евроми се опъва
но като гледам няма дае тая вечер отказвам се отново ми стопчето
но отновоена плюстака че днес криво ляво 10 пипа му взех
важното е че то не успя да ги вземе от мен
утре ще го мисля стега съм се натискал
Спекуланта на дамашна съм бре
лека вечер иуспех на оставащите да които ще карат нощна смяна![]()
driverf1 (03-06-2015)
Добро утро на отбора)Кво ще правиме с тая готино-гадна двойка
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
SaTrApA (04-06-2015)
Ами и аз така,ама съм влезнал на Long с чакане на малък профит,пък поле ще видим
Лекинко ще се барка))))))))))))))))))))))))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО