Остави ефче -то, а кажи от къде знаеш на каква възраст съмникъде не съм споменавал. А за ученичките - не съм педофил, студентки може, но не и ученички
ПП май сме набори +/- 1-2 години![]()
Какво имаш предвидНе че нещо , но да няма недоразумения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нали каза, че си набор на драгата, пък той е набор на менеДърто КОЧИ си и ти, кво се правиш
Ученички преди завършване, както в онази песен
----------
Нещо в другата тема писах, че май си се уморявала още на обяд, та нали и Бачо като дойде обяд и му прималява, та затуй
Да не започнеш да удряш по два гълтока от сега още. Загрижен съм за теб![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
L1914 (07-06-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.