... или индикатора си следва трендаСпоред теб това меча дивергенция ли е или .............
https://www.mql5.com/en/charts/35200...staforex-group.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами аз ще продължавам да си викам
вече се преобразувахме от теленца в бичета
даваййййййййййййййййййййй йййй евроооооооооооооооооооооо оооооо![]()
Spekulanta (01-06-2015)
Може .........
важното че ти мЪ уважаваш ...............
А другото е ( алъж вериж )
----------
Колега я ти по добре ми пиши на лични точно коя
Пайнерка ти харесва . и ми кажи кога ще си свободен
да направим една голяма сбирка в Хасково![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Яна (01-06-2015)
Spekulanta (01-06-2015)
Тея стрелкички сочещи нагоре и долу на какъв принцип се изчисляват и изрисуват? @petar80
Това е индикатор, фракталите на Бил Уилямс се наричаТея стрелкички сочещи нагоре и долу на какъв принцип се изчисляват и изрисуват? @petar80![]()
petar80 (01-06-2015), Spekulanta (01-06-2015), DRA (01-06-2015)
отказах се от късата идея
и мисля да затварям сергията
на останалите успех![]()