Решенията основани на емоции не могат да се нарекат "решения" , а инстинкти
Но и те може да са ценни.Рационалното и ирационалното се допълват, по отделно не са толкова полезни.
Малко храна за спам...
Виж: Решения основани на емоции
Решенията основани на емоции не могат да се нарекат "решения" , а инстинкти
Но и те може да са ценни.Рационалното и ирационалното се допълват, по отделно не са толкова полезни.
Малко храна за спам...
Виж: Решения основани на емоции
Последна редакция от privelege : 30-05-2015 на 13:59
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Аз това се опитвам да кажа, че реално докато не ти е дошло времето НЕ виждаш защо не можеш да правиш прекалено много, защото това което изглежда възможно реално не е. Тези, които сега правят такива проценти и са на върха съответно също са миналия през нашия път, за съжаление основна човешка черта е да вярваш в своята уникалност и безсмъртие
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100, отдавна съм те разбрала какво искаш да кажеш, ама обикновено като заспорите сте доста изгубени в превода
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Защо не споделиш и твоето виждане по въпроса, ти също имаш 2+ години ако не се лъжа?
----------
Виж потърси данните на тези супер трейдърите, живо се интересувам и не се опитвам да бъда ироничен
А демото и на реалното аз правя абсолютно точно едно и също, може би дори с лек превес на реалното.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За кое по-конкретно, сметки не правя, каква доходност очаквам, а пазара е безпощаден, в момента, в който решиш че си велик и много ги чуваш нещата и те шамаросва.Еуфорията от някоя по голяма печалба, както и страха от загуба са най-големия бич на трАдера според мен
Безспортно, конкретни сметки и очания не може да има, едиснтвеното очакване трябва да бъде, че ако си слесваш плана ще печелиш. Но по-конкретно, как се правят 20+ % в тоя трейдърски бизнес? Лимит ли са или по-скоро недостижима мечта?
Ако това ти е желанието, с не много добри познания и дисциплина без проблем
По принцип е стрешно лесно, става трудно като сложиш в сметките дроудауна, условието да работи всяка година адекватно. Не знам дали съм го споменавал, но аз също правих доста повече преди две години.
Сега вече знам, че реално няма никакво значение колко правиш ако нямаш някаква гарация кога или докога ще правиш. 10 пипса на месец струват много повече от 110 но неизвестно докога.
Ще ги потърся, но не обещавам кога (най -веротно утре, понеже сега излизам ) . А миналия път когато ги постнах - ти нищо не спомена.
кът пийна две-три чаши вино и ужким чета кво се пише ама реално нищо не чета щом ми се мржелеят буквте--
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."