• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Какво мислите за Admiral Markets

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Какво мислите за Admiral Markets

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 5 1 2 3 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 до 10 от общо 43
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 27-05-2015 22:01 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      rodopski
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      rodopski не е на линия
      Прохождащ
      Halus

Моля, изберете категория: - Откажи
      rodopski е по пътя на славата Аватара на rodopski
      Град
      София
      Начислени плащания
      6.08 USD
      Благодарности
      15
      Благодарили са му 11 Пъти в
      7 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X

Какво мислите за Admiral Markets

От няколко седмици имам реална сметка в Admiral Markets. Направи ми впечатление, че предлага много малко инструменти за търговия. Ако някой има опит с този брокер нека сподели.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

2. Следният потребител изказва благодарност на rodopski за полезния пост:

Нерегистриран (1)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 28-05-2015 16:04 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      mck
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      mck не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите Аватара на mck
      Начислени плащания
      2,830.52 USD
      Благодарности
      4 221
      Благодарили са му 2 664 Пъти в
      1 970 Поста
      Аз се регистрирах при тях, и ми направи впечатление, че не мога да пращам пари към скрил, за момент си казах, че може и да е защото не съм създал никаква сметка, и реших да попитам колегите от форума, дали ако създада сметка, не само регистрация, ще се "отключат" други видове разплащания като скрил и т.н.
      Та... отново да попитам Че тогава не получих отговор

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

5. 28-05-2015 16:52 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      masta
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      masta не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите masta е отвъд представите Аватара на masta
      Начислени плащания
      10,873.65 USD
      Благодарности
      6 322
      Благодарили са му 8 821 Пъти в
      6 601 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      аз доста се колебая,дали да не си отворя сметка при тях.....
      наскоро доста усилено се рекламират..........тука има хора от форума,които мисля че отдавна търгуват там....
      би било хубаво да дадат мнение.......

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

6. 28-05-2015 18:01 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      infesta
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      infesta не е на линия
      Централна банка
       Geli

infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще Аватара на infesta
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.50 USD
      Благодарности
      2 477
      Благодарили са му 1 743 Пъти в
      1 386 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Доста са активни в рекламата си по телефона, на мен ми звъни един пич почти през седмица да ме пита кога, кога, кога Ей борба за клиенти - ужас ерережц

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

7. 28-05-2015 18:05 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      mck
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      mck не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите mck е отвъд представите Аватара на mck
      Начислени плащания
      2,830.52 USD
      Благодарности
      4 221
      Благодарили са му 2 664 Пъти в
      1 970 Поста
      Цитирай Първоначално написано от infesta Виж мнението
      Доста са активни в рекламата си по телефона, на мен ми звъни един пич почти през седмица да ме пита кога, кога, кога Ей борба за клиенти - ужас ерережц
      О, да, досаден е много И на мен втори ден ми звъни, а аз какъвто съм темеруд и не говоря по телефона... как не се усеща да спре
      Все пак, ще е полезно да прочета и мнение от хора които им / са ползвали услугите, главно преводи към Skrill, ме вълнуват, но всяка информация е добре дошла

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

8. Следният потребител изказва благодарност на mck за полезния пост:

infesta (28-05-2015)

9. 28-05-2015 18:06 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      infesta
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      infesta не е на линия
      Централна банка
       Geli

infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще infesta има блестящо бъдеще Аватара на infesta
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.50 USD
      Благодарности
      2 477
      Благодарили са му 1 743 Пъти в
      1 386 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от mck Виж мнението
      О, да, досаден е много И на мен втори ден ми звъни, а аз какъвто съм темеруд и не говоря по телефона... как не се усеща да спре
      Все пак, ще е полезно да прочета и мнение от хора които им / са ползвали услугите, главно преводи към Skrill, ме вълнуват, но всяка информация е добре дошла
      Принципно и на мен ще ми е полезна информация от техни клиенти, тъй като обявяват добри спредове и много се хвалят с разни неща но нека кажат клиентите им дали е така

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

10. 09-01-2016 13:39 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lubo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lubo не е на линия
      Централна банка
       Geli

Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Аватара на Lubo
      Начислени плащания
      2,923.05 USD
      Благодарности
      2 519
      Благодарили са му 2 881 Пъти в
      2 535 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Отворих си сметка при тях, но засега не съм вкарал пари вътре. Не ми хареса, че сметката ми е "забранена" и
      причината била, че не съм вкарал пари. Все пак исках да видя какви са им инструментите в платформата, спредовете и
      как се държи при волативен пазар............Съпорта след като ги издирвах един ден най-после ги открих, но не ми допада на
      конкретни въпроси да ми отговарят със заучени фрази от рода "ние сме уважаван брокер с 30 офиса по цял свят и 14 години
      оперираме в България успешно....". Съмнявам се, че някога ще опра до техните услуги, но вече имам договор и ще им "подобря статистиката"
      за брой клиенти!

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

11. 09-01-2016 14:57 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      s101s
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      s101s не е на линия
      Стажант
      Не е зададено настроение

s101s скоро ще бъде известен s101s скоро ще бъде известен Аватара на s101s
      Град
      София
      Начислени плащания
      42.60 USD
      Благодарности
      81
      Благодарили са му 141 Пъти в
      114 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      От няколко месеца имам реална сметка при тях, до момента единственото което съм забелязал като грешка/бъг при тях е забиване на сървъра при по-силни новини.От слухове знам, че това забиване понякога водело до анулиране на вече отворени поръчки ....
      За вкарването на пари съм ползвал директно от Visa карта

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

12. Следният потребител изказва благодарност на s101s за полезния пост:

Lubo (09-01-2016)

13. 09-01-2016 15:04 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lubo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lubo не е на линия
      Централна банка
       Geli

Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Lubo е отвъд представите Аватара на Lubo
      Начислени плащания
      2,923.05 USD
      Благодарности
      2 519
      Благодарили са му 2 881 Пъти в
      2 535 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от s101s Виж мнението
      От няколко месеца имам реална сметка при тях, до момента единственото което съм забелязал като грешка/бъг при тях е забиване на сървъра при по-силни новини.От слухове знам, че това забиване понякога водело до анулиране на вече отворени поръчки ....
      За вкарването на пари съм ползвал директно от Visa карта
      Точно така исках да депозирам и аз, но когато си пуснах платформата им ми даде "сметката е забранена" и те ми обясниха, че
      като внеса пари всичко ще тръгне. Не помня при друг брокер да съм имал подобен случай, а покрай разни бонуси съм пробвал десетки.
      Навсякъде можеш да си пуснеш метатредера без пари, за да видиш как се държи известно време и ако ти хареса да внесеш пари.
      Тук ми предложиха да гледам демото......Затова ще внеса при тях само демо пари!

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

14. Следният потребител изказва благодарност на Lubo за полезния пост:

s101s (09-01-2016)

15. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    16. 09-01-2016 15:20 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      s101s
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      s101s не е на линия
      Стажант
      Не е зададено настроение

s101s скоро ще бъде известен s101s скоро ще бъде известен Аватара на s101s
      Град
      София
      Начислени плащания
      42.60 USD
      Благодарности
      81
      Благодарили са му 141 Пъти в
      114 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      В началото и на мен ми даваше "сметката е забранена", но преинсталирах платформата и се оправи.
      Така и не разбрах дали грешката е била в моя компютър или в тяхната система ...

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 5 1 2 3 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти