• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • НАП подгони играчите на борсите онлайн

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: НАП подгони играчите на борсите онлайн

+ Отговор в тема
    Страница 5 от 38 ПървиПърви Предишно ... 3 4 5 6 7 15 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 41 до 50 от общо 379
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 21-09-2011 09:23 #41 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

Моля, изберете категория: - Откажи
      GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 129 Пъти в
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Държавата / тук включвам министерства, държавни фирми, общини/ фалира една камара строителни фирми последните две години, като ти забавят плащането 6 месеца и вече си в тиквите,взимаш кредити да се разплатиш с доставчици, заплати, осигуровки ит.н. и докато ти дойде времето да си вземеш това което ти дължат се оказва, че си на загуба,ДДС си дължиш, данъци си дължиш нищо че не са ти платили, оттам я цъфне някоя насрещна проверка по ДДС и те опукат на цялостна ревизия, пишат ти акт, ти обжалваш - успееш ли, държавата не ти връща парите, айде пак нова ревизия и така е кръговрата тук, но и на това са му измислили колая, влезеш ли в данъчна ревизия, за да не те блокират да работиш веднага нова фирма и работиш през новата.
      Вобщи линии е една игра на надхитряне кой кого, която според мен е загуба на време и нищо градивно не произтича от това.Заиграването с такива поръчки аз го виждам само с як гръб иначе си е чисто набутване и години не се излиза от него- не го харесвам, но искаш ли да си в бизнеса трябва да взимаш всичко под внимание, или го правиш така че да си вземеш парите за работата или не го правиш.
      Има и Дон Кихотовци, но на тях едва ли им се иска да са в тая роля.
      Забавяния на плащанията се получаваха обикновено летния сезон. Защото не можеше да се събере МЕС(Междуведомствен експертен съвет), който да приеме актовете, да изравни плащането, и да отпусне транш за следващия период. Щото всички чиновници масово бяха в отпуски. И обикновено септември месец съвета се събираше, и се извършваха всички разплащания! И фирмите изпълнители си го знаеха това, и се нагаждаха според ситуацията. А третото и четвърто тримесечие надуваха до откат, за да могат да участвуват в преразпределянето на пари, неусвоени от други обекти, и други изпълнители. Все пак всичко бе в рамките на републиканския бюджет.
      Сега ако има някаква друга схема на разплащане от страна на държавата, аз не знам!

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 21-09-2011 09:51 #42 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Това е било до идването на ББ, той спря разплащанията, а 6 месеца беше минималното забавяне, при някои още има неразплатени суми от 2 години, сега уж започват да се нормализират нещата от няколко месеца, но съм скептична, нормално е за определени фирми, за такива случайно промушили се според зависи от контактите и процентите, които дават.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

4. 21-09-2011 11:11 #43 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Това е било до идването на ББ, той спря разплащанията, а 6 месеца беше минималното забавяне, при някои още има неразплатени суми от 2 години, сега уж започват да се нормализират нещата от няколко месеца, но съм скептична, нормално е за определени фирми, за такива случайно промушили се според зависи от контактите и процентите, които дават.
      Искаш да ми кажеш нарушаване на Закона за държавния бюджет!!! Вече не знам в каква държава живеем. Че нали навсякъде ни хвалеха за нашата финансова дисциплина!?!? За всеки етап от строителството на обекти по държавни поръчки, се отпуска авансово плащане!! Почваш юни месец да правиш ремонт на някое училище, и какво? С твой пари ли ще купуваш консумативи три месеца? И след туй ще се правят на разсеяни още две години, и няма да ти платят. Абсурдистан!

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

5. 22-09-2011 12:25 #44 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Цитирай Първоначално написано от GeorgiRR Виж мнението
      Искаш да ми кажеш нарушаване на Закона за държавния бюджет!!! Вече не знам в каква държава живеем. Че нали навсякъде ни хвалеха за нашата финансова дисциплина!?!? За всеки етап от строителството на обекти по държавни поръчки, се отпуска авансово плащане!! Почваш юни месец да правиш ремонт на някое училище, и какво? С твой пари ли ще купуваш консумативи три месеца? И след туй ще се правят на разсеяни още две години, и няма да ти платят. Абсурдистан!
      Дават ти някакъв аванс, оттам натам почва едно яко мотане, за да се подпишат протоколите, като това се прави неформално, така че теб да те изкарат че си в нарушение, после ти пуснат пак някой лев, на финала почва голямото мотане и извиване на ръце, а междувременно строителя никой не го чака ни доставчици, ни работници, ни нап и това като се замота повече от 6 месеца и ти е ясно какво става.Понякога и да дадеш рушвет да ти платят просто не става, защото касата от която трябва да ти платят е празна.
      И това не само при строителството, имам един друг случай държавно предприятие взима 2 милиона, по договор, минава година, ни продукция ни пари, нищо насреща 1 години преговори, ама сега, ама комисии, тоя в отпуска, тоя незнам къде си, съд печелят и се почва едно извиване на ръце с натиск от всякакви държавни институции, просто прекалено много време, нерви и пари отнема цялото мероприятие, ако не си си подсигурил гърба.
      Но положителното нещо в цялата работа е че фирмите все повече спряха да си мълчат и да се церемонят с държавните институции и си отстояват правата.
      Просто това правителство, а и не само това трябва да се научат че законите важат за всички, а това няма да стане, ако хората си мълчат.
      Е И Фандъкова дето пискаше,че някакви блокирали разширението на Каблешков, ами ще го блокират и обясняваше как били завишени цените на парцела, за такива цени дето тя говореше, не съм чувала, какво като са общината, да им продадат парцела на безценица ли.И ти да видиш искали да правят запор на сметките на общината, ами ще правят имат си съдебно решение искат да си го изпълнят, общината да не би да се церемони с някой, но на нея като ве и изнася и става много жална - въобще толкова са смешни понякога.

Но за съжаление хората не осъзнават, че тия фирми да минат на тия действия, значи са изчерпали абсолютно всичко преди това.

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

6. 22-09-2011 13:47 #45 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Наскоро четох едни договори между възложител и изпълнител. "....плащане след 90 дни, от деня на фактуриране и приемане на акта. Значи ти ще фактурираш, трябва да имаш пари да си внесеш ДДСто, консумативи, заплати, и след третия месец почваш да чакаш и пари. А преди години ми се е случвало, по средата на месеца, без да имам завършен етап или акт, да ми трябват пари. И аз звъня на инвеститора, "..аман-заман, спешно ми трябват едиколко си хиляди. Щото искам да купя някаква машина, и ако чакам до края на месеца може и да я изпусна. Преведи ми по ринкса парите, а аз ти пускам авансова фактура. На края на месеца ще я изравним" И инвеститора ми ги пуска на деня!!

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

7. 22-09-2011 14:45 #46 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Допреди 3-4 години беше така, имаше го много и момента свърши се работата всичко се разплати и чак тогава счетито прави документите и отношенията между фирмите бяха доста добри.Сега всеки иска първо да си върже документалната част, че ако нещо стане фал да не му се налага да пие студена вода и после се гледа работата. Как да отсееш тия, които са коректни от останалите. Може години да си работил с някоя фирма и да няма проблеми и в един момент, да ти се появи и то сериозен.Кризата промени доста неща и то към лошо в отношенията между фирмите.Да не говорим че се нароиха и един отбор клиенти дето са изучили всякакви хватки, да не си плащат.

Преди 2-3 месеца един ме изуми вика -за какво да пишем договор стискаме си ръцете и готово-викам му ок слагай парите на масата и си ги стискаме, ама аз ще ти платя, е тогава какъв е проблема да подпишеш договор щом си толкова сигурен че ще си платиш -мълчание, наглеца един месец звъня и дига скандали кога ще му свърша работа, той разчитал щото ме били препоръчали, ок ти разчиташ, ама аз без пари не работя,това не е да помогнеш на приятел или да се разбереш с дългогодишен клиент че сега няма да плати защото е притеснен, а по-късно когато има възможност - тогава отношенията са си чисти - той си е казал, аз съм приела.

Просто ситуацията е нито да работиш, нито да не работиш, затова маса народ, който можа включително и аз продаде бизнеса си, а голяма част продължават да работят за да успеят да го направят.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

8. 24-09-2011 09:12 #47 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

Преди 2-3 месеца един ме изуми вика -за какво да пишем договор стискаме си ръцете и готово-викам му ок слагай парите на масата и си ги стискаме, ама аз ще ти платя, е тогава какъв е проблема да подпишеш договор щом си толкова сигурен че ще си платиш -мълчание, наглеца един месец звъня и дига скандали кога ще му свърша работа, той разчитал щото ме били препоръчали, ок ти разчиташ, ама аз без пари не работя,това не е да помогнеш на приятел или да се разбереш с дългогодишен клиент че сега няма да плати защото е притеснен, а по-късно когато има възможност - тогава отношенията са си чисти - той си е казал, аз съм приела.
      И мен ме изуми един. Направо ми сви шайбата. Отивам в една автокъща да си харесвам кола. Харесах си. Отивам при управителя и готово. Изчакай да извикам собственика на колата и се разбирайте помежду си. Аз моето си го взимам от собственика. Идва един мъж. "-Готово. Давай парите и ето ти ключовете и талона. - Ама как така, дай да минем през нотариус, КАТ и т.н. -Ами тя колата е на една общинска фирма. И аз съм фирма, и им работих преди време, а те нямаха пари да се разплатят с мене, и ми дадоха в залог колата докато ми преведат парите. Ама минаха 2-3 години, и като ги потърсих пак, ми казаха да продам колата!"
      Сега аз отде да знам дали същата фирма не е обявена в несъстоятелност и върху тази кола няма запор. Или пък, ако я взема ей така, както предлагаше лицето Х, и направя ПТП, и някой пострада, а аз хвърля ключовете на колата в първата кофа за боклук. Кой ще доказва, кой е управлявал колата, и кой е виновен?
      Не знам да има държава в Европа, с такива междуфирмени отнашения.

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

9. 24-09-2011 09:37 #48 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите Аватара на daniwin
      Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      Благодарили са му 15 498 Пъти в
      5 836 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тарикатите в България се увеличават със всеки изминал ден. Оня ден в кварталното магазинче влезе един съсед и вика на продавачката отвори една бира и тя му отвори, тоя взе бирата отпи от нея и вика , ама сега няма да ти я платя пиши я на сметката ми и излезе навън. Жената вика ако не я бях отворила нямаше да му я дам, тоя вече ми дължи 180 лева за вересии, аз как да си зареждам магазинчето, половината квартал е на тефтера, ще го затворя вече. А иначе комшото дойде с колата си.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

10. 24-09-2011 10:37 #49 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Да се върнем на темата за НАП и борсохолиците. Така се наричаха още от време оно. Има ли тук борсохолици? Или само форексохолици! И коя от двете зависимости е по-доходоностна? Щото преди години много народ се биеше в гърдите, колко са изкарали от БФБ! Сега нещо гилдията се стопи. Ако говорим за интерес към борсата, ..... никакъв!

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

11. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    12. 24-09-2011 11:51 #50 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      БФБ не ми е представлявала интерес и не съм се интересувала особено, а и нямам намерение, като знам за какво иде реч в бг то това си е от рисково по-рисково начинание. Пък и българите сме така като излезе нещо ново и айде юруш всички после повечето нагризват дръвчето и нещата си замират.
      А за Нап колкото по-далече толкоз по-добре, но за съжаление в днешно време не е никак трудно да им влезеш в полезрението, като прибавим и модата "доброжелатели" и клиенти да ти пускат жалби и картинката става все по-грозна.
      За давността на плащане на данъци не е толкова просто, , ако примерно след 10 години ти потрябва някое документче и ти лъснат че, дължиш данъци, трябва да водиш дело, да се позовеш на давността и да падне плащането на тия данъци4 и чак тогава ти отпада като задължение.

А за Нап съм имала пародоксални случаи от типа -глоба 100лв, защото съм платила на служител заплата по банка, без да съм имала писмено заявление че служителя иска да му плащам по банка, като естествено прибавихме написано такова от служителя след като поискаха със задна дата, но не го приеха за документ защото сме си го били "изфабрикували"след проверката / не че не беше така/, ама да го докажат като го има заведено във входящия дневник.
      Питах я тогава данъчната откъде накъде ще ми нареждате как да плащам по банка или кеш, осигуровките преведени, заплати платени, къде се вижда проблем-не можело просто ей така да мине без никаква глоба беше отговора.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

+ Отговор в тема
    Страница 5 от 38 ПървиПърви Предишно ... 3 4 5 6 7 15 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти