И аз да се изходя по въпроса за окисляването и горенето...... То май доколкото си спомням от даскалото е един и същи процес, разликата е в скоростта..... ама знам ли.....![]()
И аз да се изходя по въпроса за окисляването и горенето...... То май доколкото си спомням от даскалото е един и същи процес, разликата е в скоростта..... ама знам ли.....![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Skp, прекъсваш ми празника, добре, че не сме седнали още... Сам си противоречиш - хем говоря така сякаш командвам пазара, хем не говоря за пазара. На кое сега да вярваме. Поразгледай постовете ми преди да говориш - постоянно споделям очакванията ми и се сбъдват, понякога с малко +/- , но на мен и това ми върши работа за солидно увеличаване на баланса. Сега от 2 дни тръбя, че сме надолу, много преди началото на движението, докато вървеше още в обратната посока нагоре, даже преди да тръгне нагоре казах колко нагоре ще е и после колко надолу, предвидените нива ми излязоха, споделям си сделките, трябва ли да пускам картинка на всяка моя сделка? Нито пък мисля да пускам тук снимки на резутатите по сметката ми като някои други да се фукам колко съм велика.В момента не се заяждам. Тук сме много разнородни по пол, възраст, соц. положение. Изведнъж се появява някой /не е важен пола/, и започва да се държи, все едно командва пазара, и все едно, че е по,по,най. Каква реакция очакваш. Дотук, и в другите теми, твоя конкретна сделка не съм видял. Само обяснения за семейството и 40- минутните телефонни разговори. Появаваш се към края на движение, и казваш късите ми са 180 пипа +. Учудвам се, че Ситито досега не те заял. Явно си му влязла под кожата.
Успех.
П.П. Защо ли не се заяждам с Новак и Хепи?
https://forum.bg/showthread.php?4-%D...l=1#post302132
https://forum.bg/showthread.php?4-%D...l=1#post302877
https://forum.bg/showthread.php?4-%D...l=1#post304996
https://forum.bg/showthread.php?4-%D...l=1#post304749
Пп: Ситито много отдавна се заяде с мен, но видя че с такова твърдоглаво няма смисъл и се отказа.... А защо не се заяждаш с Хепи и Новак кажи ти, че на мен не ми е ясно, пък и не ме интересува.
Приятно празнуване на всички празнуващи!![]()
Последна редакция от Eli2356 : 14-02-2013 на 20:43
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Две приятелки си говорят:
- Как изкара вчера?
- Ами странно..
- Защо?
- Защо ли? Моя ме покани на ресторант. Чак на четвъртата бутилка вино разбрах, че не празнуваме Свети Валентин, а Трифон Зарезан...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (14-02-2013)
Дааа виждам доста окислен народ се е навъдил во главе със Олег
Накратко :
Окисление-то е взаимодействието на което и да е хим съединение с Кислорода при което се получава ОКИС
За това на този процес му се казва ОКИСЛЕНИЕ
В зависимост от скороста на окисление различаваме разновидности на един и същ процес - ОКИСЛЕНИЕ :
Горене
Гниене
Корозия и т.н.
Ето така се учеше при комунизъма![]()
Последна редакция от saxsten : 14-02-2013 на 22:43
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Започвам да си водя запискиДааа виждам доста окислен народ се е навъдил во главе със Олег
Накратко :
Окисление-то е взаимодействието на което и да е хим съединение с Кислорода при което се получава ОКИС
За това на този процес му се казва ОКИСЛЕНИЕ
В зависимост от скороста на окисление различаваме разновидности на един и същ процес - ОКИСЛЕНИЕ :
Горене
Гниене
Корозия и т.н.
Ето така се учеше при комунизъма![]()
Усещам как с всеки изминал ден, прекаран във форума, мозъчните ми гънки се увеличават и току виж след няколко месеца поставя рекорд в Гинес за най-високо IQ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти Фнимавай да не ги загладиш от форумски простотии, че тогава мозъка кат бонбон лукче шти стане с една гънка да одиш право по улиците
шматката си е шматка , па язе съм прост и си държа на мойто : горенето е процес на окисление![]()
Артик кък беше по долината на широките гащеНещо ново
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
greedy, че той си е гладък, като билярдна топка от слонова кост![]()