Emil Enchev (14-02-2013)
Alba, дай да не се зблуждаваме - той говори за това подчертаното, че "докато пишел 80% са си го заслужили" - и понеже пироните едва ли могат да имат някакви заслуги, оставаме ние, жените.[COLOR="Silver"]
----------
Освен това след проведено разследване установих и че го е казал в пълно съзнание, а не свързано с "досадното напомняне за дължината на поста", понеже за неутрализиране на последното е използвал символите "бръм......", поставени в бял цвят, който аз умишлено промених в черен, че да ги видиш.
Във връзка с това предлагам наказание по идея на Руми: да го оставим неизпечен.
Спокойно, ти ще можеш да се търкаляш където си искаш, тъй като по природа си печен - недопечен, но ние ще те допечем.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Мда, някой се е взел наистина насериозно.............................. .................................................. .Нямах предвид точно теб за моторите и AMG-тата, извинявай, ако си се почувствал засегнат.
Не бих се унижила да флиртувам с Фицката - той с мен може и да се опитваше да флиртува и да ме спечелва и както с всяка друга, нищо странно, но не и аз с него. Може от скука и общочовешки интерес да съм разговаряла с него, но това нищо не значи, а още по-малко пък да го спечелвам. Пък и не може да ме пусне някой, който никога не ме е имал. Откъде ти хрумна тази невероятна идея?
Защо трябва да чакам "Ебльов" ден, че да се възползвам от нещо, което мога да правя по всяко време на годината? Мерси за съвета все пак, няма да го пропусна най-вероятно, макар че съм православна, не католичка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
приемам извиненията Ви мадамAlba, дай да не се зблуждаваме - той говори за това подчертаното , че "докато пишел 80% са си го заслужили" - и понеже пироните едва ли могат да имат някакви заслуги, оставаме ние, жените.[COLOR="Silver"]
----------
Освен това след проведено разследване установих и че го е казал в пълно съзнание, а не свързано с "досадното напомняне за дължината на поста", понеже за неутрализиране на последното е използвал символите "бръм......", поставени в бял цвят, който аз умишлено промених в черен, че да ги видиш.
Във връзка с това предлагам наказание по идея на Руми: да го оставим неизпечен.
Спокойно, ти ще можеш да се търкаляш където си искаш, тъй като по природа си печен - недопечен, но ние ще те допечем.![]()
![]()
бръмммммммммммммммммм
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (13-02-2013)
Eli2356 това сега за пирона де да знам да ли е така, но добре бе да направиш разследване и в тая насока........ една днес ми разправя как на колата й, ако не затвориш врата й не можеш да включиш на скорост и всичко това й се изписвало на дисплей. Нарече го интелигентно
, а колата е просто женска
( от онези малките.)
Защо - войната е не по-лоша от любовта, когато се води с някой, който не заслужава любов, а война.Примерно Втората световна война - как да се обичат Германия и Русия да речем, по-точно как Русия да обича Германия?
Лека и от мен!
----------
Skp, престани да се заяждаш с мен - това някакъв странен начин за изразяване на любов ли е, понеже не съм ти направила нищо за предизвикване на омраза или просто си обърнал резбата и мразиш всички жени наред?
----------
Eli2356 това сега за пирона де да знам да ли е така, но добре бе да направиш разследване и в тая насока........ една днес ми разправя как на колата й, ако не затвориш врата й не можеш да включиш на скорост и всичко това й се изписвало на дисплей. Нарече го интелигентно
, а колата е просто женска
( от онези малките.)
Ще направя едно доразследване, да не се окаже, че наказваме несправедливо човека. Като се замисля ...
може пък и някой пирон да си е заслужил да го начукат по-яко, граничещо с ядовитост - например при първото зачукване се е огънал, наложило се е да го изправят и после пак да го зачукват. Е, как няма след толкова мъки да си го е заслужил?
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 13-02-2013 на 23:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
язе все си мисуим, че е редно първо да се зарежат лозичките, след това да се налее и винце, пък ако останат силни за дискусия, начукване на пирони и опичане на гевречета, здраве да е![]()
![]()
Eli2356 (14-02-2013)
Елке, ако приятелката ми прочете поста ти, ще ти се смее оттук до лятото.
П.П. Двамата имаме общо 3 големи деца.
П.П.П. Не е лошо да помислиш за собственото си поведение.
Не впечатлявайте, хора
В нета и обичите и омразите са само клавиатурно чесане ...![]()
saxsten, ама ти верно имаш литературни заложби и душа на поетПървоначално написано от saxsten- А едни му викат : "Осанна ! " , а пък други: " Разпни го ! "
А той върви по трънливия път на своята Форекс - Голгота и след него остава само :
"Прах по вятъра"![]()
п.п. В писанията си визираш, предполагам Фицката, а не всички трейдъри във форума.
Последна редакция от aboleon : 14-02-2013 на 12:04