Не бях аз бре
Аз не смея да питам за такива работи
Свети Тома от Аквино беше![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Това е един от любимите аргументи на хората падащи си по мистични науки "ама ти не разбираш" , последвано от високомерен поглед. Обикновено до там се стига като няма аргументи.
Контекста е ясен, така защитава проекта си на конституция, пред конгреса, тъй като представителите на южните щати негодуват.
В американската конституция са защитени религиозните свободи, както и правото на атеистите. А какво мисли някой за съседа си или какви глупости дрънкат в църквите , за щастие е без значение.
Наистина ли ? Точно с най-ортодоксалния сред теолозите ? Съмнявам се. Виж с Блес Паскал по-може.
П.П. Без лоши чувства, явно няма да се разберем. Аз така и не се научих, да не споря с хора които се уповават на вярата. Шанса да се постигне нещо в такъв спор е нулев. Успехи ти пожелавам
----------
Четох, но не съм убеден че разбрах метафората. Това не ми попречи да използвам своя в отговора. Все пак ако не ти е проблем , може да разясниш, как я разбираш ти.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
cyrano,кво да ти кажа. В един разговор не усетя ли химия, то няма смисъл от него (не говоря за противоположност на тезите).
ти ползваш за 2-ри път некоректно метафора използвана преди това от нея. За проглеждането.... прав си - тя, както и аз все още вярваме, че земята е плоска, гръмотевиците са следствие на това, че сме разсърдили боговете и че щъркелите носят бебетата.... само не мога да си обясня електричеството - чудя се как такава неземна сила може да бъде овладяна и пренасяна на разстояние, пък тази сила като блесне вечер в тези ел. лампи и затаявам дъх в очакване на 2-то пришествие......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (08-10-2012)
Като започне някой да отговоря по абзаци ми е ясно с колко точно аргументи разполага той самият .Не съм убедена ,че ти е ясен и аспекта на ортодоксалност на най- ортодоксалния .( Не бива да ти се привижда пак високомерен поглед).Няма такъв.
Не ставаше дума и за контекста на Джеферсън( той е ясен) , а за общия контекст , това че приоритетите на нацията му в момента са били такива не значи, че неглижира останалото по принцип , това е изказване на политик.
Грешно си разтълкувал и "упованията" ,и "паданията " ми ,пак няма такива .Има само опит за разбиране на една материя , която има много дълбоки философски ,морални , социални аргументи , която отгоре на всичко е и най- демократичната от гледната точка на метафората за масата и таблета както и на "изречението" - много са звани и малко призвани. Ти си този , който избира .
И аз нямам лоши чувства към арогантността на квалификациите ти .За себе си съм забелязала ,че колкото повече неща знае и разбира някой толкова по- трудно му е да "лепи етикети"
И на теб успех!
пп/ споровете винаги са полезни , кой ,кога и защо се отказва е друга тема .
пп/ в американските църкви избягват да говорят глупости , за Конституцията е ясно .
----------
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''
само в лампите ли
Последна редакция от RyMu : 08-10-2012 на 09:07
anonimen komardjia (08-10-2012)
Е що трябва да вярваш, че е плоска бре. Ми, че тя си е плоска. Ако е кръгла нали ще изпаднеш от нея. Пък ко се и върти то от центробежната сила всичко ще излети от нея
Гръмотевиците са следствие от нормални атмосферни процеси. А щъркелите не носят бебета. За кво им са ?
A електричеството Kомарджи....ето това е наистина сила и понякога такива неща е редно да се оставят необяснени![]()
Много кофти смесвате религията като философия и религията като институция,пък отделно че вече религията отстъпва мястото си на духовността.
Интересна дискусия!Аз хвърлям ези-тура когато се колебая или играя на тука има-тука нема![]()
Шегувам се разбира се,ама сметката рано или късно отива към нула,каквото си извлякъл и изтеглил това е може и на печалба да си,но понякога може и да не си.Периодично ми се зануляват сметките през два-три месеца и аз вече го усещам и мога да си съставя календар-както инките навремето![]()
Не се знае доколко губещо е ези тура,с правилен стоп и правилно местене на стопа може и стотинката да излезе на печалба,изхода от сделката е не по малко важен от входа.