Да,ама ситуациите се променят с времето и хората които търгуват на борсата.И трябва да се сменят /моделите за отиграване/ и там идва тънкия момент със знанието.Ти си отдавна на пазара и си разказвал за търговията до 2008 г. и след това.
compos sui
Аз съм за интуицията, но до определена степен, като повече залагам на знание и умения при търговията. Дори бих казал интуицията, но подплатена от добри знания + умения...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами почвай да учиш тогава, защото от тук https://forum.bg/showthread.php?549-...9A%D0%A1/page5 се вижда, че ти липсва основа![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, първо аз не съм спирал да се уча и съм разбрал, че хора които мислят, че знаят всичко те най-много се провалят; второ дори нещо да съм написал не както трябва, ти не можеш да съдиш от един или два поста колко знам или не знам; трето това дето си го написал не е нищо повече от заяждане и един излишен пост, който нито мотивира, нито изгражда нещо, а само дразни; четвърто тук аз не се конкурирам с никого или доказвам пред някого колко знам или не; пето какво ми липсва или не си е моя работа, защото аз си търгувам с моите пари, а не с твоите. Мисля че ти стига толкова и ти желая успехАми почвай да учиш тогава, защото от тук https://forum.bg/showthread.php?549-...9A%D0%A1/page5 се вижда, че ти липсва основа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не давай това, що не ти се искаАми почвай да учиш тогава, защото от тук https://forum.bg/showthread.php?549-...9A%D0%A1/page5 се вижда, че ти липсва основа
mysoul, защо си мислиш, че някой го интересува ти какво мислиш ?
С тази ти тънкообидност от несъществуващи деяния ще отпаднеш от търговията като загар от тефлон
Давай по спокойно.
Всичките тези изречения които написа са единствено плод на несигурност.
Oleg, няма такова нещо като плод на несигурност, повярвай ми. Просто се дразня на хора, които се дразнят с други хора. Аз лично от както съм в този форум съм изчел толкава глупави и безсмилени коментари, но не съм написал на ни един лоша или дразнеща дума и бих желал същото отношение. Ако се случи ще се радвам, а ако ли не просто занапред ще се старая да не обръщам внимание на подобни неща.Не давай това, що не ти се иска
mysoul, защо си мислиш, че някой го интересува ти какво мислиш ?
С тази ти тънкообидност от несъществуващи деяния ще отпаднеш от търговията като загар от тефлон
Давай по спокойно.
Всичките тези изречения които написа са единствено плод на несигурност.
А това, което си написал "Не давай това, що не ти се иска" искам да ти кажа, че въобще не ме обижда или наранява тази препратка, а по-скоро отношението и дразнещите забележки. Ами това е. Аз нито съм срещу фицката или който и да било друг...Дано съм ясен
Моята идея тук е приятелство и взаимопомощ...
И последно отговор на това въпросче "защо си мислиш, че някой го интересува ти какво мислиш" - аз не се натрапвам на никого и ако проследиш моите постове ще го разбереш...
Последна редакция от mysoul : 20-09-2012 на 11:41
Това се отнася за Фицката, не за теб. Няма причина да го интерпретираш по какъвто и да е начин, след като не е за теб
А това, че интерпретираш нещо като дразнеща забележка......много лошо. Но той пазара опърничевите ги оправя много добре.
Поста му нито е бил заядлив, нито дразнещ. Твоята преценка е грешна и го нападна. И по този начин действате голяма част от новобранците.
Всички новобранци трябва да проумеете, че не разбирате и не можете ! И когато някой ви го каже и дори ви насочи и какво да погледнете, не да му се сърдите, а дори да му благодарите за жеста !
Ти не можеш да си надскочиш егото, че някой ти е казал, че ти липсва нещо. Е ми липсва ти и какво ?
Аз не разбирам от опции. Някой като ми каже, че ми липсват и основните понятия, трябва да го нападна за собствената си глупост ли ?
Oleg, къде си прочел мое изказване където аз се хваля колко много знам - никъде няма такова нещо. Аз пак ти казвам ако проследиш мои постове ще видиш, че навсякъде пиша, че аз не спирам да се уча и развивам и този форум и колегите тук също ми помагат за това. Ако мислиш, че съм прекалил спрямо фицката се извинявам...Това се отнася за Фицката, не за теб. Няма причина да го интерпретираш по какъвто и да е начин, след като не е за теб
А това, че интерпретираш нещо като дразнеща забележка......много лошо. Но той пазара опърничевите ги оправя много добре.
Поста му нито е бил заядлив, нито дразнещ. Твоята преценка е грешна и го нападна. И по този начин действате голяма част от новобранците.
Всички новобранци трябва да проумеете, че не разбирате и не можете ! И когато някой ви го каже и дори ви насочи и какво да погледнете, не да му се сърдите, а дори да му благодарите за жеста !
Ти не можеш да си надскочиш егото, че някой ти е казал, че ти липсва нещо. Е ми липсва ти и какво ?
Аз не разбирам от опции. Някой като ми каже, че ми липсват и основните понятия, трябва да го нападна за собствената си глупост ли ?
Проблема тук е, че не се познаваме лично и ако се познавахме щеше да разбереш, че не съм надут самохвалко, а човек който се стреми към познания...
Виж предлагам ти да спрем тази тема вече и да си помагаме с каквото можем, и дай Боже да сме успешни в това, което правим.![]()
![]()
а не е ли това интуицията?
знания и умения , дотолкова автоматизирани , че позволяват решение на проблемите на подсъзнателно ниво![]()
напоследък тази интуиция доста ми изневерява на мене........................................ :д