Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pluto1 (28-05-2015)
Ами лайквай ни тогава....
Макар, че това не дава нищо , но пък показваш, че си харесал поста или си съгласен с него.
Аз при Кабела го засекох него и ако прочете да ти отговори за увеличаване на картинките.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pluto1 (28-05-2015)
Значи ако прочетет назад ще разберете каква е идеята, ама на който не му се чете да поясня:
Качил си Плуто графика ва декстопа и минава време...сега е актуална, че е на голям фрейм и я пуска тук във форума...
Но стои като мини картинки...
Идеята е да не се кьорчим, а да я види нормална...
Ако става де...ако не ....здраве да е.
Аз и намерих цаката, но от таблета и я разтягам.
уффф дано ме разбрахте![]()
Прочетох Fafa ... но мисля зависи от резолюцията и тнт . А как точно се качва мини-картинка тук , още немога разбера . Аз използвам TinyPic
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
въпроса е дали мога да увелича графиката , която съм сложил на декстопа дали може САМО нея да увеличаПрочетох Fafa ... но мисля зависи от резолюцията и тнт . А как точно се качва мини-картинка тук , още немога разбера . Аз използвам TinyPic![]()
от твоето обяснение по друго се разбира значи иска картинката да се покаже с нормални размери тук във форума а не некво мини дет ги пуска и аз нищо не виждамЗначи ако прочетет назад ще разберете каква е идеята, ама на който не му се чете да поясня:
Качил си Плуто графика ва декстопа и минава време...сега е актуална, че е на голям фрейм и я пуска тук във форума...
Но стои като мини картинки...
Идеята е да не се кьорчим, а да я види нормална...
Ако става де...ако не ....здраве да е.
Аз и намерих цаката, но от таблета и я разтягам.
уффф дано ме разбрахте![]()
Fafa (28-05-2015)
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ!!!)
mck (29-05-2015)
Дубрутря гларуси![]()
![]()
Значи схемата е следната.... една зона горе , после една зона доле и накрая преди затваряне пак се връщаме у зелена територия
Може и да се наблюдава и на м5 ....4 мин и 50 сек свеща е червена и преди затваряне БАМ БАМ и станала 12 пипа зелена
Днеска караме така, а понеделник лично БАБА МЕЦА ще се разправи с макулята дет ни дразни
Успех на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
БАБО МЕЦООООУУУУУУУУУУУ,,,, само да не са две-три зони нагоре,
а по ИКЕНДИЯ хамериканците пак да излъжат, че нещата са
мед и масло(шменти-капели) и да подлъжат курсо да направи
две-три зони надоле????
Дето се казва ПЪЛНИ РАЗКЕКЕРЧВАНИЯ на ЖИУОТНИТЕ по случаи
завършването на месеца!!!!
Кво ще кажеш БАБО МЕЦО???![]()
babaMETZA (29-05-2015)